10 chutných trendy receptov od slovenských a českých foodblogerov #11

Máš chuť na niečo dobré pod zub? Prinášame ti kopec inšpirácie.


Dospelosť je vlastne len súhrn po sebe idúcich dní, keď absolútne netušíš, čo budeš zase večerať. Miluješ jedlo, to áno, ale prichádzať každý deň s novým kreatívnym nápadom je miestami nad tvoje sily. A keďže nikto nechce, aby si prežíval len na párkoch a rožkoch so šunkou, rozhodli sme sa ti to trošku uľahčiť.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pripravili sme pre teba rubriku, v ktorej ti vždy predstavíme TOP desiatku chutných receptov z portfólií slovenských a českých foodblogerov. Máš chuť na niečo sladké? Slané? Niečo zdravé alebo radšej také, po čom spokojne vyhlásiš „tak, a teraz môžem zomrieť“? V našom výbere si určite prídeš na svoje.

1. Špenátové slimáky od @iba.easy.recepty

Na prípravu budeš potrebovať: 1 lístkové cesto, 200 gramov ricotty, 125 gramov baby špenátu, 50 gramov strúhanej mozzarelly, mletý cesnak, čili, soľ, čierne korenie a vajíčko na potretie

2. Rybacia nátierka od @patrikbefit

Na prípravu budeš potrebovať: 150 gramov sardiniek, 125 gramov tvarohu, 40 gramov olív, 1 lyžicu horčice, cibuľu, soľ a čierne korenie

3. Lotusové bonbóny od @kukucka.pecie

Na prípravu budeš potrebovať: 1/3 hrnčeka čokolády, 3 keksíky Lotus, 1 lyžicu nátierky Lotus

Žitný ostrov, Slovensko, termálne vody

Mohlo by ťa zaujímať:

Aj na Slovensku sa môžeš cítiť ako v rozprávke. Tieto jedinečné miesta doprajú relax tvojmu telu i duši

4. Banánový koláčik od @radk.a

Na prípravu budeš potrebovať: 3 banány, 2 vajíčka, 30 gramov kokosového oleja, 70 gramov mlieka, 150 gramov špaldovej múky, 1 lyžičku kypriaceho prášku, 1 lyžicu kakaa a sladidlo

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

5. Obrátené hotdogy od @zivotslusy

Na prípravu budeš potrebovať: strúhaný syr, párky, lístkové cesto, vajíčko na potretie a sezamové semienka na posypanie

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné