10 chutných trendy receptov od slovenských a českých foodblogerov #7

Máš chuť na niečo dobré pod zub? Prinášame ti kopec inšpirácie.


Dospelosť je vlastne len súhrn po sebe idúcich dní, keď absolútne netušíš, čo budeš zase večerať. Miluješ jedlo, to áno, ale prichádzať každý deň s novým kreatívnym nápadom je miestami nad tvoje sily. A keďže nikto nechce, aby si prežíval len na párkoch a rožkoch so šunkou, rozhodli sme sa ti to trošku uľahčiť.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pripravili sme pre teba rubriku, v ktorej ti vždy predstavíme TOP desiatku chutných receptov z portfólií slovenských a českých foodblogerov. Máš chuť na niečo sladké? Slané? Niečo zdravé alebo radšej také, po čom spokojne vyhlásiš „tak, a teraz môžem zomrieť“? V našom výbere si určite prídeš na svoje.

1. Slaný koláč bez múky od @radk.a

Na prípravu budeš potrebovať: 1 balenie cottage cheesu, 2 vajíčka, šampiňóny, papriku, kukuricu, šunku, strúhaný syr, pažítku, soľ a čierne korenie

2. Tvarohový dip s karamelizovanou cibuľkou od @fabry.sara

Na prípravu budeš potrebovať: 250 gramov tvarohu, 4 cibule, olej a soľ

3. Šalát s hermelínom od @jednoduchost_na_taliri

Na prípravu budeš potrebovať: pohánku, zeleninu (napríklad uhorku, mrkvu, hrášok či kukuricu), jarnú cibuľku, hermelín, možno pridať aj trochu nivy

Odporúčame prečítať:

Keď niekoho uvidíš vyliezať z kanála, nezľakni sa. Sú to krtí ľudia a možno sa k nim čoskoro pridáš aj ty

4. Kuracie karí od @katalite_

Na prípravu budeš potrebovať: 600 gramov kuracích pŕs, 1 veľkú cibuľu, 1 plechovku kokosového mlieka, 1 plechovku krájaných paradajok, paradajkový pretlak, maslo, sušený cesnak, karí korenie, trochu čili, mletú rascu, soľ a čierne korenie (plus ryžu ako prílohu)

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

5. Pečená mozzarella od @b_to_my_b

Na prípravu budeš potrebovať: 4 mozzarelly light, 30 gramov špaldovej múky, 2 vajíčka, 120 gramov rozdrvených kukuričných lupienkov a soľ

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné