10 chutných trendy receptov od slovenských a českých foodblogerov #8

Máš chuť na niečo dobré pod zub? Prinášame ti kopec inšpirácie.


Dospelosť je vlastne len súhrn po sebe idúcich dní, keď absolútne netušíš, čo budeš zase večerať. Miluješ jedlo, to áno, ale prichádzať každý deň s novým kreatívnym nápadom je miestami nad tvoje sily. A keďže nikto nechce, aby si prežíval len na párkoch a rožkoch so šunkou, rozhodli sme sa ti to trošku uľahčiť.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pripravili sme pre teba rubriku, v ktorej ti vždy predstavíme TOP desiatku chutných receptov z portfólií slovenských a českých foodblogerov. Máš chuť na niečo sladké? Slané? Niečo zdravé alebo radšej také, po čom spokojne vyhlásiš „tak, a teraz môžem zomrieť“? V našom výbere si určite prídeš na svoje.

1. Cottage lievance od @hanka_rainbow_fairy

Na prípravu budeš potrebovať: 1 hrnček ovsených vločiek, 1 balenie cottage syra, 4 vaječné bielka

2. Domáce „Monte“ od @hancovaeva

Na prípravu budeš potrebovať: 300 gramov skyra, 2 lyžice mlieka, 20 gramov vanilkového proteínu, 20 gramov sladidla podľa vlastného výberu, 1 lyžičku kakaa, 10 gramov lieskových orieškov

3. Zapekaný hermelín od @chlop_v_kuchni

Na prípravu budeš potrebovať: 1 lístkové cesto, 2 balenia hermelínu (prípadne mozzarelly), 4 plátky šunky, 1 vajce, sezam (plus zemiakové hranolčeky ako prílohu)

Odporúčame prečítať:

TOP 10 memes, ktoré vás bavili minulý týždeň najviac #197

4. Trenčiansky párok s fazuľou od @pepanemrava

Na prípravu budeš potrebovať: 500 gramov bielej fazule, 4-6 špekáčikov, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, 300 gramov paradajkového pretlaku, 3 lyžice kečupu, lyžičku mletej papriky, sadlo, soľ a čierne korenie

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

5. Brokolicové halušky od @kukucka.pecie

Na prípravu budeš potrebovať: 8 lyžíc hladkej špaldovej múky, 2-3 lyžice krupice, 200 gramov surovej brokolice, 1 vajce, bryndzu, krémový syr, plátok proscuitta alebo slaniny a soľ

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím v EMEFKA od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné