Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 2.11.2024
sk
cz
Památka zesnulých

10 chutných trendy receptov od slovenských a českých foodblogerov #8

Máš chuť na niečo dobré pod zub? Prinášame ti kopec inšpirácie.


Dospelosť je vlastne len súhrn po sebe idúcich dní, keď absolútne netušíš, čo budeš zase večerať. Miluješ jedlo, to áno, ale prichádzať každý deň s novým kreatívnym nápadom je miestami nad tvoje sily. A keďže nikto nechce, aby si prežíval len na párkoch a rožkoch so šunkou, rozhodli sme sa ti to trošku uľahčiť.

Pripravili sme pre teba rubriku, v ktorej ti vždy predstavíme TOP desiatku chutných receptov z portfólií slovenských a českých foodblogerov. Máš chuť na niečo sladké? Slané? Niečo zdravé alebo radšej také, po čom spokojne vyhlásiš „tak, a teraz môžem zomrieť“? V našom výbere si určite prídeš na svoje.

1. Cottage lievance od @hanka_rainbow_fairy

Na prípravu budeš potrebovať: 1 hrnček ovsených vločiek, 1 balenie cottage syra, 4 vaječné bielka

2. Domáce „Monte“ od @hancovaeva

Na prípravu budeš potrebovať: 300 gramov skyra, 2 lyžice mlieka, 20 gramov vanilkového proteínu, 20 gramov sladidla podľa vlastného výberu, 1 lyžičku kakaa, 10 gramov lieskových orieškov

3. Zapekaný hermelín od @chlop_v_kuchni

Na prípravu budeš potrebovať: 1 lístkové cesto, 2 balenia hermelínu (prípadne mozzarelly), 4 plátky šunky, 1 vajce, sezam (plus zemiakové hranolčeky ako prílohu)

John George Haigh bohatí sérioví vrahovia

Odporúčame prečítať:

Zbohatli vďaka vraždám a médiám. Toto je 8 najbohatších sériových vrahov histórie

4. Trenčiansky párok s fazuľou od @pepanemrava

Na prípravu budeš potrebovať: 500 gramov bielej fazule, 4-6 špekáčikov, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, 300 gramov paradajkového pretlaku, 3 lyžice kečupu, lyžičku mletej papriky, sadlo, soľ a čierne korenie

5. Brokolicové halušky od @kukucka.pecie

Na prípravu budeš potrebovať: 8 lyžíc hladkej špaldovej múky, 2-3 lyžice krupice, 200 gramov surovej brokolice, 1 vajce, bryndzu, krémový syr, plátok proscuitta alebo slaniny a soľ

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.