10 chutných trendy receptov od slovenských a českých foodblogerov #9

Máš chuť na niečo dobré pod zub? Prinášame ti kopec inšpirácie.


Dospelosť je vlastne len súhrn po sebe idúcich dní, keď absolútne netušíš, čo budeš zase večerať. Miluješ jedlo, to áno, ale prichádzať každý deň s novým kreatívnym nápadom je miestami nad tvoje sily. A keďže nikto nechce, aby si prežíval len na párkoch a rožkoch so šunkou, rozhodli sme sa ti to trošku uľahčiť.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pripravili sme pre teba rubriku, v ktorej ti vždy predstavíme TOP desiatku chutných receptov z portfólií slovenských a českých foodblogerov. Máš chuť na niečo sladké? Slané? Niečo zdravé alebo radšej také, po čom spokojne vyhlásiš „tak, a teraz môžem zomrieť“? V našom výbere si určite prídeš na svoje.

1. Muffiny s gaštanovým krémom od @laura_kuruc

Na prípravu budeš potrebovať: 2 hrnčeky múky, 1/2 hrnčeka hnedého cukru, 1 polievkovú lyžicu kypriaceho prášku, vajíčko, 3/4 hrnčeka mlieka, 1/3 hrnčeka oleja, gaštany a smotanu na varenie

2. Lotus rolky od @luckaa_luci

Na prípravu budeš potrebovať: lístkové cesto, 1/2 roztopenej karamelovej nátierky Lotus (cca 200 gramov), 130 gramov sušienok Lotus a bielu čokoládu na poliatie

3. Domáci kinder dezert od @hancovaeva

Na prípravu budeš potrebovať: 50 gramov pufovanej špaldy, 10 gramov želatíny, 20 gramov erytritolu, 35 gramov ricotty, 100 gramov neochuteného skyru (alebo 80 gramov vanilkového), 10 gramov čokolády a 5 gramov oleja

KVÍZ: Vieš, za akými skvelými vynálezmi a nápadmi stoja Slováci?

Mohlo by ťa zaujímať:

KVÍZ: Vieš, za akými skvelými vynálezmi a nápadmi stoja Slováci?

4. Brokolicová „omeleto-pizza“ od @andy.stech

Na prípravu budeš potrebovať: 200 gramov brokolice, 2 vajíčka, soľ, čierne korenie a oblohu na „pizzu“ podľa vlastnej chuti

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

5. Jednoduchý kukuricový snack od @martinnblahut

Na prípravu budeš potrebovať: kukuricu z plechovky, mletú červenú papriku a soľ

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné