Kto videl aspoň jeden diel Áno, šéfe! s Pohlreichom, vie, že menu je základom celej reštaurácie. Je úplne jedno, že máš najkrajší interiér v meste a ceduľu pri každej hlavnej ceste, ak nevieš uvariť ani jednu položku dobre, je to v háji. Problémom týchto jedálnych lístkov však nie je samotný obsah, ani schopnosť kuchára ho uvariť. Kameňom úrazu je dizajn.
1. Toto menu s veľmi podivne rozliatym vínom
2. Toto menu, kde je obrázok raz pod textom a raz nad. A oba varianty sú naprd.
3. Toto menu, ktoré na prvý pohľad vyzerá opačne
4. Toto menu, ktoré nedáva žiaden zmysel
5. Toto menu, do ktorého niekto zabudol dať obrázky káv
6. Toto menu so strategicky umiestneným šalátovým listom
7. Toto menu, ktoré nemá jedinú cenovku
8. Toto menu, ktoré sa rozhodlo zvýrazniť podstatnú časť slova „cocktail“
9. Toto menu, ktoré je z nevysvetliteľných príčin omotané okolo drevenej palice
10. Toto menu, ktoré sa ani nesnažilo skryť vodoznak
Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane