20 reštaurácií, ktorým sa podarilo do bodky splniť priania svojich zákazníkov

Tieto reštaurácie sa riadia heslom "go big or go home".


Návšteva niektorých reštaurácií je ako za trest – jedlo studené, stoly špinavé, obsluha zdutá a ceny niekde na Marse. Tieto dnešné však do tejto kategórie jednoznačne nespadajú. Tieto totiž vedia, ako vyhovieť zákazníkovi a zhovievavosťou prevýšiť jeho očakávania. Len to možno miestami zatiahli až do prílišných extrémov…

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

1. „Dal som si mac&cheese burger a požiadal som ich o toľko makarónov, koľko len môžu, aby ich nevyrazili. Myslím, že to neprežijem.“

2. Keď si objednáš zmrzlinu s kornútkom

3. „Objednal som si pizzu so super extra mega makovým okrajom. Nesklamali.“

4. „V poznámke som uviedol, nech mi dajú toľko dresingu, koľko len legálne môžu.“

5. Toto dostanete, keď si v Japonsku vypýtate vajce navyše

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Odporúčame prečítať:

Keď niekoho uvidíš vyliezať z kanála, nezľakni sa. Sú to krtí ľudia a možno sa k nim čoskoro pridáš aj ty

6. „Zákazník si vypýtal nekresťanské množstvo salámy.“

7. „Chcel som jeden ovocný cukrík a presne to som aj dostal.“

8. „Povedal som, že na šalát nechcem paradajky, a čašník na to, či môže byť slanina. Povedal som, nech jej tam dá, koľko chce… a on dal.“

9. „Zákazník mi niekoľkokrát veľmi drzo prízvukoval, že si želá CELÉ avokádo.“

10. „Mohol by som dostať trochu viac omáčky?“

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Redakcia
Redakcia EMEFKA je tím skúsených redaktorov, autorov a kreatívcov, ktorí denne prinášajú zábavný, inšpiratívny a aktuálny obsah zo sveta popkultúry, lifestyle a spoločenského diania. Naši autori dbajú na kvalitu, overovanie faktov a originalitu, aby čitateľom poskytli spoľahlivé a pútavé články, ktoré si získali tisíce fanúšikov po celom Slovensku.
Najčítanejšie
Podobné