Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 27.11.2022
sk
Milan
cz
Xenie

25 tragických záberov z reštaurácií, ktoré zdvihnú tlak každému, kto pracoval v kuchyni

Toto sú veci, ktoré ako zákazník neuvidíš.


Každá práca vie byť stresujúca, ale keď ti reálne horí pod r*ťou, za ňou aj vedľa nej, jedáleň je plná ľudí s alergiami od výmyslu sveta a pomocný kuchár si kdesi v kúte škrabká zadok vidličkou, to je predsa len trochu iný kaliber. Ľudia v gastronomickom priemysle v tom už ale majú prax.

Pokiaľ k nim patríš aj ty, máme tu článok, ktorý v tebe vyvolá zmesku rôznych emócií. Možno sa zasmeješ, možno si poplačeš, možno budeš mať od jedu sto chutí vyšmariť mobil z okna… bohvie. Každopádne, toto je niekoľko záberov z pozadia práce v reštauračnej kuchyni, tak sa teda poďme na ne pozrieť.

1. Jediné tričko povolené v kuchyni

2. „Objednávka večera: Prime rib steak s plátkom syra provolone.“

3. „Prechádzam si rozchodom, takže mi tam, prosím, dajte toľko kyslých uhoriek, koľko môžete, aby vás nevyrazili.“

4. „Toto je darček, nie prepitné. Nenahlasujte to – zdaňovanie je krádež.“

5. „Pripravujem sushi v nóbl talianskej reštaurácii. Aké absurdnosti robíte vy?“

6. „S kuchármi údajne pijeme veľa kávy, tak sa nám to vedenie rozhodlo rátať.“

7. „Prvá objednávka dňa.“

8. „Ešte niekto iný používa tento trik pri príprave vajíčkového šalátu?“

9. „Všetko musí mať štítok.“

10. „Dva roky dozadu náš kuchár zistil, že nemôže tie tácky ukladať na seba donekonečna.“

Mohlo by ťa zaujímať:

Máš zlý deň? Týchto 20 ľudí má zaručene omnoho horší

11. „Och, takže ty si kuchár? To musíš jesť samé dobroty!“

12. „Predstavujem vám – kocku šunky z kociek šunky.“

13. „Vážne… a naši manažéri s tým nemajú žiaden problém.“

14. „Nová posila nášho distribútora očividne mala pocit, že frekventovaná chodba je dobré miesto na vyloženie objednávky.“

15. „Prečo ma náš dodávateľ neznáša? Objednal som si 70 kíl halibuta a prišla mi jedna 70-kilová ryba.“

16. „Prvý deň nášho nového umývača riadu. Nech boh žehná jeho nevinnej duši.“

17. „Rozmrazuje jedlo pod horúcou vodou a potom sa diví, prečo nejem u nás v reštaurácii.“

18. „Jasné, položme sto kíl múky na šalátové listy. Bude to fajn.“

19. „Hups.“ (pozn. autora – nejde o doslovný preklad)

20. „Kuchár chcel 45 kíl semienok z granátového jablka. O štyri hodiny neskôr sme to konečne dokončili.“

Mohlo by ťa zaujímať:

20 zaujímavých a zvláštnych vecí, na ktoré ľudia narazili v reštauráciách

21. „Nové pravidlo v kuchyni – zamestnanci smú pozerať na záchode filmy pre dospelých len so slúchadlami.“

22. „Keď nefunguje fritéza a objednávky stále pribúdajú.“

23. „Včera večer si chlapík objednal steak extra extra extra well done a prihorený. Povedal, že takto to je dokonalé.“

24. „Namiesto piatich litrov cmaru som objednal päť prepraviek.“

25. „Naši čašníci sa ma snažia zabiť. Pošlite pomoc.“


Tagy:

Ako hodnotíš tento článok?

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
Hľadať
TOP
Trending
Práve sa deje
Mám záujem o spoluprácu

    *dané pole je potrebné
    vyplniť

    Tip na článok

      Formáty: .jpg, .png
      Veľkosť max
      15mb
      V prípade väčšej prílohy pripojte do tela správy link na wetransfer
      *dané pole je potrebné
      vyplniť

      Nahlásiť chybu na stránke

        Formáty: .jpg, .png
        Veľkosť max
        5mb
        *dané pole je potrebné
        vyplniť