Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 21.11.2024
sk
Elvíra
cz
Albert

Na prácu v gastre musí mať človek gule… a silný žalúdok, nervy z ocele, schopnosť na desať hodín potlačiť všetky svoje biologické potreby, nepotrebovať dovolenku, dýchateľný vzduch, suchú podlahu, prakticky nič. Niektorí tú prácu zbožňujú, iní ju robia len z núdze, no oba tábory sa zhodnú na jednom. Určite to nie je prechádzka ružovou záhradou. A tieto fotky sú toho jasným dôkazom.

1. „Keď tvoja strava pozostáva prevažne zo zvyškových hranolčekov.“

When your diet consists mainly of leftover fries in a bowl. from KitchenConfidential

2. „Zatvárame o desiatej. Toto sa stalo o 22:16.“

Closed at 10, and then this happens… from KitchenConfidential

3. „Včera sa náš kuchár tak porezal, že musel ísť do nemocnice a zobrať si deň voľna. Takto očakávame jeho príchod.“

Chef cut himself so badly yesterday he had to go to the hospital and take the day off. We set up his station this morning with his safety in mind from KitchenConfidential

4. „Každá jedna kuchyňa, v ktorej som pracoval.“

Literally every kitchen I have worked in… from KitchenConfidential

5. „Pozerám svoju online promóciu a zároveň chystám kuchyňu. Hádam vyhlásia moje meno skôr, ako mi začne zmena.“

Watching my online graduation during prep, hopefully they read my name before service starts ?? from KitchenConfidential

6. „Máme málo personálu. Ak nemáte trpezlivosť, choďte inam.“

This was at our local Chinese restaurant. Keeping it real! from KitchenConfidential

7. „Ako sme s kolegami oslávili Nový rok.“

This is how my dish crew brought in the new year. from KitchenConfidential

8. A ešte jedna novoročná…

Happy New Years! from KitchenConfidential

9. „Práve som naporcioval 250 kilogramov kuracích pŕs.“

560 pounds of chicken I butterflied this morning, where my prep cook homies at? from KitchenConfidential

10. „Ako sa cítim po každej dlhej zmene. Pracujem v reštaurácii, kde sa do kuchyne nezmestí viac ako jeden kuchár, ale usadiť môžeme 60 ľudí. Každý deň máme plno.“

How I feel everytime after a long service. Restaurant I’m working at only has enough space for 1 cook in the kitchen. You can seat 60 people, and it’s nearly full house everyday. FML. from KitchenConfidential

11. „Pomocný kuchár sa ma opýtal, či nepotrebujem fixku.“

My Sous Chef asks me if I need a sharpie, I turn around to this. from KitchenConfidential

12. „Kto, dopekla, včera zatváral?!“

I raise the "who the fuck closed last night" guy. from KitchenConfidential

13. „Ja už tu dnes nechcem byť.“

I don’t want to be here anymore today from KitchenConfidential

14. „Takže ty si kuchár? To musíš doma jesť samé dobroty.“

"You’re a Chef? You must eat so well at home." from KitchenConfidential

15. „Aha, stôl pre 14-tich a stôl pre 10-tich. Poďme ich usadiť naraz.“

Ah ok, table of 14 and table of 10. Lets seat them both at once. from KitchenConfidential

16. „Porezali sme sa v ten istý deň, takže podľa kuchynského zákona sme oficiálne svoji.“

Well it’s official, we cut ourselves on the same day so now we’re married by kitchen law from KitchenConfidential

17. „Keď raz napíšem knihu, toto bude fotka na obale.“

If I write my book, this is the cover. from KitchenConfidential

18. Vieš, že potrebuješ voľno, keď vidíš v tortille mesačnú noc.“

What beautiful night out..? from KitchenConfidential

19. „Kolegovi spadli do fritézy úplne nové slnečné okuliare.“

Co worker’s brand new sunglasses fell off her head into the fryer for a couple seconds from KitchenConfidential

20. „Táto panvica už má čosi odžité.“

This pan has seen some shit from KitchenConfidential

21. „Uprostred obedovej špičky si vypýtala dva taco šaláty so všetkými prílohami bokom. Dúfam, že moja pasívna agresia je citeľná.“

Middle of lunch rush- asked for two taco salads with everything on the side. Was I passive aggressive enough? from KitchenConfidential

22. „Neznášam prázdniny. Vysávajú zo mňa dušu.“

I hate Holidays. They crush my soul. Welp, time to get drunk. from KitchenConfidential

23. „Päť minút pred zatváračkou po 12-hodinovej zmene.“

5 minutes before close after a 12 hour shift… from KitchenConfidential

24. „Nič v celej reštaurácii ma nevytáča viac ako toto.“

Literally nothing bothers me than this in the whole restaurant from KitchenConfidential

25. „A vraj sa nedá zdvihnúť tlak jedným obrázkom…“

I bet i can churn up irrational anger with just one photo… from KitchenConfidential


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.