4. Ten, čo sa nonstop vykecáva
Ste v kancelárii alebo na stretnutí debatného krúžku? Pri tejto osobe ťažko povedať. Každý z nás pozná človeka, ktorému sa tá huba jakživ nezavrie, a hoci je to trochu otravné aj v krčme pri pive, v práci to naberá úplne nový rozmer. Niektorým ľuďom asi nedochádza, že iní na výkon svojej profesie potrebujú ticho.
Tento expert rozkecá aj mŕtveho. Raz sa pristaví pri tom, potom pri inom, neskôr zapustí korene pri kávovare, aby za ním potenciálne obete chodili vlastne samy. Bohvie, kedy pracuje…
5. Ten, čo si nosí smradľavé jedlo
To, že niečo smrdí, ešte neznamená, že to nie je chutné. Olomoucké tvarôžky či legendárne držky sú toho priamym príkladom, no tu sa nám naskytá otázka – treba ich ťahať do práce? Nie. Nie, netreba.
Pokiaľ ľudstvom neotrasie zničujúca apokalypsa a tento aromatický syr nebude poslednou konzumovateľnou potravinou, ktorá nám na svete ostala, neexistuje pádny dôvod, prečo by ňou mal niekto zamoriť celé pracovisko. A vlastne ani vtedy nie.