Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Aby sme sa stali krásnymi a rozumnými dospelými, museli sme si prejsť aj touto medzifázou, ktorá nebola vôbec jednoduchá. Komplikované psychické aj fyzické zmeny nás pretvorili v to, kým sme dnes. Na toto obdobie človek nikdy nezabudne, veď v ňom prežil prvú lásku, prvé sklamania a ,,bezstarostný život“ počas školy ti možno aj trošku chýba. Lebo na základke a strednej to boli bohovské časy! (Ak si teda nebol za lúzra).

Vyrážky

A niektorí s nimi dodnes bojujú. Boľavé, malé špiny, ktoré nie a nie dozrieť. A tvoja nekonečná túžba sa v tom vŕtať, až kým nemáš chrastu a opuch na pol tváre. A to zadosťučinenie, keď ten hnis doslova vystrelil z tváre, no na nezaplatenie. Nuž, takto začína puberta. Najčastejšie sa nejaká nová objavila pár hodín pred dôležitým rande a áno, nikam ste nakoniec nešli. Takú hanbu by ste neprežili. Experimenty s rôznymi kozmetickými prípravkami totálne zlyhávali a tak ste si už na svojich nových kamarátov zvykli. Baba, ak mala šťastie a dostatočné zručnosti, tak to aj nejako zamaskovala (na tie dnešné makeup maniačky sme sa nechytali ani náhodou!) ale čo chlapci? Chúďatká…

https://memehub.sk/post/8416

,,Slečna a akú veľkosť potrebujete?“ ,,Wtf? Odkiaľ to mám vedieť?!“

Keďže ako malé dievčatko si nemala ani šajnu o tom, čo sa robí s tvojim telom a pociťovala si isté nepohodlie na hrudníku, myslela si si, že máš rakovinu. Potom ti to doplo a nastal čas schovávania sa v šatni alebo práve naopak, ukazovaniu sa pred plochými spolužiačkami. Pri kúpe prvej podprsenky majú pri pokladni menší problém s kódom a tak každý vie, čo kupuješ a doma nastáva ďalší trapas, keď ju objaví napríklad tvoj brat a vysmieva sa ti nielen po celom baráku, ale už aj po chodbách školy. Ha, ha, veľmi vtipné. Lebo za dospievanie sa treba hanbiť – detská logika.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/bra-mS10xhaJvennO)

Mutovanie

A potom si mu to vrátila aj s úrokmi. Dnes by si to dala na youtube a sladká pomsta by bola vykonaná. Nesmierne trápne preskakovanie hlasu, práve pri odpovedi pri tabuli, pri rozhovore s dievčaťom, čo sa ti páčilo alebo ešte lepšie – na školskej akcii, kde si musel spievať. Deti sú kruté a často sa ti vysmievali, ale prešiel si tým takmer každý a tých odkazov, čo nájdeš na internete… „Prečo? A ako dlho? Kedy to skončí? Ako ju ovplyvniť?“ Ach, ešteže dnes máme ten internet. Chlapci pár rokov dozadu sa s tým jódlovaním museli naučiť žiť alebo boli ticho. A tu prichádza rečnícka otázka: Je toto práve počiatkom toho, že chlapi sú často ticho a nepotrebujú veľa rozprávať?! (Problem solved).

giphy.com (https://giphy.com/gifs/channelfrederator-animation-channel-frederator-cartoons-80JRkXWp1QOc0)

Prvá menštruácia

Ktorá prišla nečakane, v škole. A tak si si zničila svoje obľúbené rifle a utekala domov s bundou okolo pásu, aj keď bolo vonku mínus 10. Sústrastný pohľad učiteľky pri podávaní vložky je nič oproti boju s prvým zavedením tampónu. Ten si začala používať až po prvom sexe, veď čo keby si prišla o panenstvo práve s tampónom?! Hrôza, čo i len pomyslieť. Okrem kŕčov, mastnejšej pleti a náladovosti, prišli aj otázky typu: Môžem otehotnieť, keď ma chlapec spravil rukou?

pixabay.com (https://pixabay.com/en/japan-flag-nation-country-national-1460334/)

Chlpy

Žiletka sa zaradila medzi tvoje dennodenné hygienické potreby. To, že si ľudia holia podpazušie a nohy si si už všimol, ale doteraz si netušil, že aj tam dole. Bavíme sa stále o časoch dávno minulých, ale nie zas až tých, keď bujný porast bránil akejkoľvek údržbe medzi nohami a bolo to spoločensky akceptované a ani nie o dnešných, keď 9-ročné deti pozerajú porno, ale o časoch, keď sa z toho začali ľuďom dvíhať žalúdky a žiletky prebrali túto špinavú hru. Ako keby tých jeb*kov nebolo dosť, pribudli ďalšie v intímnych partiách. Chlapci hrdo nosili svoje prvé fúziky, rozumej jeden až tri chĺpky nad hornou perou a jeden až štyri chĺpky na brade. Najhoršie na tom je, že to takto nosili roky, lebo si pripadali mužne, vyspelo a strašne sexi.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/date-4HU1eTQKfrdgk)

Vitaj p*nis!

Eheej, konečne si prišiel na to, na čo ho vlastne máš. Ale keď tak zasnený hľadíš do výstrihu novej mladej učiteľky a zrazu ťa vyvolá, to je už riadny prúser. A tak poučený životom si už dávaš pozor a si opatrnejší, ale nie dosť na to, aby ťa za celú pubertu nepristihol aspoň jeden rodič a aspoň desaťkrát pri hoňkaní na tetách z porna. Jedného dňa si si uvedomil, že tvoja mama predsa celý život prala tvoje veci a tam patrilo aj spodné prádlo a aj to posteľné. Už ti to došlo?! Mama presne vedela, že tá škrvna nie je od jogurtu a dlhší čas po tomto zistení si sa jej nevedel ani pozrieť do očí. Tak díky mami za diskrétnosť.

wikimedia.org (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Harry_Connick,_Jr..jpg)

Prvé lásky

Mať frajerku znamenalo chodiť sa s nejakým dievčaťom prechádzať, trpieť posmechy okolia a po pol roku ju chytiť zapýrený, za ruku. A po ďalšom, konečne prišla tá romantická chvíľa, keď vyzeráte ako dve opice v Zoo. Prvý bozk. Všade lietajú sliny a obaja sa snažíte tak, ako ste si to naštudovali z filmov. Zapojíme trošku jazyk, nech je nejaké vzrúšo a tebe sa z toho pravdepodobne môže dvíhať aj žalúdok. Nechutné, vlhké a tie pohyby jazykom sťa rotujúci ventilátor, no fúúj. Ale po druhýkrát už snáď každý ubral plyn a konečne si si mohol vychutnávať krásne bozkávanie. Prvá láska ostane v pamäti na celý život.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/tongue-tyra-banks-wagging-JnZcg39f4Woyk)

Prvý sex

Táto kapitola sama o sebe je do neba volajúca trápnosť. Bežne sa v sexe stretávame s rôznymi trapasmi, tak si spomeňte na ten prvý. Už sa červenáš? Ten prvý by mal byť fakt výnimočný, teda dúfame, že to nebolo niekde na záchode v klube s náhodným okoloidúcim. Väčšina z nás sa na tento okamih dlho pripravovala, ale čo ťa už len pripraví na bolesť? A na to, že vydržíš 3 sekundy, ha? A aj keď ste použili dva kondómy naraz, mesiac tŕpnete, aby ste sa nestali rodičmi. Opakovanie je matka múdrosti a platilo to aj pri sexe. Každý predsa musel nejako začať.

giphy.com (https://giphy.com/gifs/TrustoryDE-funk-UaGbvi8ali2He)

Titulná fotka: GarryKnight/flickr.com


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.