Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

„La cucina piccola fa la casa grande.“ Ako hovorí známe talianske príslovie – Aj malá kuchyňa dokáže učiniť domov veľkým. Nie sú pochybnosti o tom, že kvalitné suroviny na teplom chrumkavom ceste dokážu rozvoňať celú domácnosť i okolie. Doprajte si chvíľku pre seba a spoznajte spoločne s nami lahodné pizzové novinky z kuchyne Dr. Oetker.

„Úspech našej pizze spočíva aj v jej rôznorodosti. Spoločnosť Dr. Oetker so svojimi piatimi značkami stelesňuje najširší sortiment a variabilitu druhov na trhu mrazenej pizze v Čechách a na Slovensku, vďaka tomu dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších spotrebiteľov,“ hovorí Alice Vanková, Senior product manager v spoločnosti Dr. Oetker a ďalej dodáva: „Naše pizze sú ideálnou voľbou na každú príležitosť. Skvele sa hodia ako rýchly obed, pohostenie na neformálne kamarátske stretnutia alebo na romantické rande pri sviečkach. Chuťový zážitok odporúčame umocniť s pohárom dobrého vína.“

Už ste dostali neodolateľnú chuť na pizzu? Tak s nami spoznajte horúce pizzové novinky, ktoré vás zaručene dostanú!

Ohnivý kúsok Talianska

Privítajte jar diabolskou novinkou – Dr. Oetker Pizza Ristorante Diavola, ktorá rozpáli vaše chuťové poháriky! Vychutnajte si dokonalé spojenie tenkého chrumkavého cesta, kvalitnej pikantnej salámy, červenej cibule, chilli omáčky a nakladaných zelených feferónok na bohatom paradajkovom základe, ktoré je doplnené o kombináciu syrov Eidam a Mozzarella. Pizza Ristorante Diavola sa stane zárukou úspechu teplého pohostenia pre každú príležitosť. Neváhajte a prebuďte vášeň v pravej talianskej atmosfére!

Dr. Oetker

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Ristorante Pizza Diavola 350 g: 2,89 €

Lahodný prímorský vánok

Ak si radi pochutnávate na rybe, máme pre vás jedinečnú kombináciu chutí v podobe novinky – Dr. Oetker Pizza Casa di Mama Tonno, ktorá je skutočnou autentickou domácou talianskou pizzou na tenkom chrumkavom ceste s nadýchanými okrajmi, šťavnatým paradajkovým základom a kvalitným tuniakom, ktorého chuť ešte zvýrazňuje pridaná cibuľka.

Celkový chuťový zážitok je dotvorený kombináciou syrov Eidam a Mozzarella a lahodnými bylinkami, ktorými je pizza posypaná. Na výnimočnosti pizze Casa di Mama pridáva aj fakt, že je jedinou hlbokozmrazenou pizzou na trhu s čerstvým nepredpečeným cestom, ktorá je až doma prvýkrát upečená. Výsledkom je pravý gurmánsky zážitok z čerstvo upečenej, voňavej a chrumkavej pizze. Keď sa pre ňu rozhodnete, určite neoľutujete!

Dr. Oetker

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Pizza Casa di Mama Tonno 435 g: 3,39 €

Viac informácií o svete pizze nájdete na www.oetker.sk.

Prajeme Vám dobru chuť!

Tento obsah vznikol v spolupráci s Dr. Oetker spol. s.r.o.


Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.