Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 2.5.2024
sk
Žigmund
cz
Zikmund
Zdroj: ©Shutterstock

Svadobčania prezradili, kedy im došlo, že novomanželia spolu dlho nevydržia

Niekedy je to skrátka nad slnko jasné.

Svadba môže byť najkrajším dňom v tvojom živote, ale len za predpokladu, že si berieš toho správneho človeka. To sa, nanešťastie, v týchto prípadoch nestalo. Ľudia na Reddite sa podelili o historky z príšerných svadieb, na ktorým bolo každému (teda, skoro každému) jasné, že to tým dvom nevydrží. Poďme si ich prečítať.

1. Jedného dňa môj kamoš zahlásil, že sa ide ženiť. V živote som tú babu nevidel – nechcel nás zoznámiť, lebo je vraj hanblivá. Na svadbe som ju teda stretol po prvý raz. Prišla ožratá, nebola schopná ani opakovať po oddávajúcom, po obrade strelila kamarátovi facku, obliala si šaty šampanským a potom vliezla pod stôl, kde preplakala zvyšok večera. Vydržalo im to štyri mesiace.

2. Som svadobný fotograf. Netuším, čo sa v ten deň stalo, ale sedeli sme s nevestou a ženíchom, podpisovali zmluvu, keď sa zrazu chalan postavil, zahlásil „kašlime na to“ a odišiel. O dva mesiace neskôr mi bolo oznámené, že svadba sa ruší. O mesiac nato volá nevesta, že svadba sa neruší, len bude s iným ženíchom. V deň svadby stojím pred kostolom… a nič. Nikto neprišiel. Len ja a DJ. Našťastie sme dostali zaplatené vopred.

3. Farár povedal: „V bohatstve aj v chudobe.“ Nevesta ho mala potrebu opraviť: „V bohatstve aj v bohatstve… a možno aj v chudobe. Ale iba možno.“ Potiahli to spolu ledva rok.

4. Dva dni pred svadbou mi povedala, že ho nemá rada, že ju bytostne otravuje a je príšerný v posteli. Celé svadobné ráno preplakala, kvôli čomu musela ísť bez mejkapu, odmietala sa obliecť a na obrad meškala takmer hodinu. Keď oddávajúci položil otázku, či si ho berie, ostala ticho. Najdlhšia minúta v mojom živote, všetci sme sedeli so zatajeným dychom, až napokon zo seba vysúkala: „Ja neviem. Asi… asi áno.“

Svadobčania prezradili, kedy im došlo, že novomanželia spolu dlho nevydržia
Shutterstock

5. Ženích sa dovalil do kostola v jednom z tých tričiek, na ktorom sú kreslené postavičky ženícha a nevesty a pod nimi text Game Over. Bol jediný, komu to prišlo vtipné.

6. Žena dostala pozvánku na svadbu klientkinej dcéry, tak sme šli. Jej dcéra bola divadelná herečka. Jej nastávajúci bol divadelný herec. A 90 percent hostí? Presne tak, divadelní herci. To bol čistý chaos. Jej hlavná družička postavila príhovor na tom, že je celé roky zaľúbená do ženícha, ale „je rada, že keď už nie s ňou, tak skončil aspoň s jej najlepšou kamarátkou“.

Ženíchov svedok počas svojho príhovoru povedal neveste: „Keby vám to prestalo klapať, tak zavolaj. Naposledy sme si dobre… pokecali.“ A náhodný týpek, čo sedel vedľa nás, nám zase povedal, že bol „takto blízko“, aby niečo nepovedal, keď sa oddávajúci pýtal, či majú nejaké námietky. Doteraz sme nepochopili, či mali všetci o koliesko navyše, alebo to bolo jedno veľké divadelné predstavenie.

5 situácií, po ktorých ľudia zvyknú radikálne zmeniť svoje životy

Odporúčame prečítať:

5 situácií, po ktorých ľudia zvyknú radikálne zmeniť svoje životy

7. Keď si moja sestra brala svojho prvého muža, cestou k oltáru zašepkala môjmu otcovi: „Bude nám to fungovať, však?“ Celá rodina si o tom vzťahu myslela svoje a uzatvárali sme stávky, ako dlho im to asi vydrží. Odpoveď bola šesť mesiacov.

8. Bola som hlavná družička. Ja, svedok a ženích sme boli v separátnej miestnosti, zatiaľ čo nevesta išla na záchod a ženích využil túto bravúrnu príležitosť, aby nám povedal, ako odporne varí. Ona zbožňuje varenie. Vrátila sa z toalety, počula, že sa bavia o jedle, a doširoka sa usmiala, lebo si myslela, že ju chváli. A on? Kyslo sa uškrnul a zmenil tému. Keď o sedem mesiacov požiadala o rozvod, nebola som taká prekvapená, ako si myslela, že budem.

Svadobčania prezradili, kedy im došlo, že novomanželia spolu dlho nevydržia
Shutterstock

9. Prvý tanec so ženíchom sa niesol v humornom duchu. Potom DJ pustil slaďák a ona dotiahla na parket svojho „najlepšieho kamaráta“. Boli spolu niečo vyše roka, rozviedli sa a nevesta teraz žije s kým? Presne tak. S jej „najlepším kamarátom“.

10. Medzi obradom a svadobnou hostinou museli ženícha previezť na pohotovosť. Deň predtým to prehnal s alkoholom. Museli mu na krku pridržiavať ľadový obklad, aby aspoň na niektorých fotkách stál rovno. Manželstvo vydržalo 30 dní – potom sa pohádali a ona odišla.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.