Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 6.10.2024
sk
Natália
cz
Hanuš

Chalan z Bolívie to na festivale prehnal s alkoholom. Prebudil sa v rakve

Myslel si, že je vo svojej posteli, a na nič si nepamätal.


Rána po záťahu občas bývajú poriadne ťažké. Niekto si z predchádzajúcej noci nič nepamätá, iný sa zase ocitne na gauči u kamoša, v tom príjemnejšom prípade u kamarátky. Horšie, ak ťa doma čaká frajerka alebo manželka.

Čo ak sa ale namiesto svojej postele prebudíš v rakve? Tridsaťročný muž z Bolívie menom Victor Hugo Mica Álvarez niečo také skutočne zažil, uvádza LADBible. Takmer sa stal príkladom toho, že alkohol zabíja. Všetko pritom začalo nevinne. Viktor sa rozhodol ísť na festival a trošku sa zabaviť. Prvotný plán mu však nevyšiel úplne podľa predstáv.

Chlapík z Bolívie to prehnal s alkoholom. Prebudil sa v rakve
Shutterstock

Festival Pačamama sa oslavuje prvý augustový týždeň ako Deň Matky Zeme. Slovo pača v preklade znamená zem a slovo mama prekladať snáď netreba. Príchod kresťanstva do Latinskej Ameriky čiastočne prekryl kult a oslavu Pačamamy Pannou Máriou.

Prečo skončil v rakve?

Victor Hugo išiel na oslavu so svojím kamarátom. Väčšinu času popíjali a dobre sa zabávali, no od momentu, ako si odskočil vykonať potrebu, si na nič nepamätá. Vie len to, že keď sa prebral, nemohol sa hýbať. Bol totiž uväznený v rakve, z ktorej sa mu, našťastie, podarilo dostať.

Ale to nie je najpodivnejšia časť tohto príbehu – bol pokrytý prachom a mal na tvári cement, čo niektorých viedlo k presvedčeniu, že sa ho iní účastníci ceremónie pokúsili pochovať zaživa ako obetu Pačamame. Znie to naozaj bizarne, ale Južná Amerika je v niektorých veciach doslova iný svet.

Ako však neskôr vysvetlil, špina sa na neho dostala počas toho, ako sa snažil dostať z rakvy von. Victor Hugo sa po vyslobodení ponáhľal na políciu, ale tam mu povedali, aby najskôr vytriezvel. Pre médiá sa neskôr vyjadril: „Predstavte si, máte strach, že vás pochovali zaživa, podarilo sa vám vyslobodiť a s krvou stekajúcou po tvári vám polícia oznámila, že ste opitý.“ Podstatné však je, že je nažive a nabudúce si dá pozor, koľko toho vypije. Lebo miestni vedia byť podľa všetkého pekné krutí.


Tagy:

Matej Mičík
Hudba, rozhovory, zaujímavosti. Nič z toho mi nie je cudzie. Rovnako som fanúšikom krimi a záhad. Ak sa z mojich článkov dozvieš niečo, čo si nevedel, tak ich pre EMEFKA píšem správne.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.