Nepotrebuješ ani nôž. Chlapík sa podelil o šikovný trik na krájanie mrazenej pizze

Ako to, že nám to nenapadlo skôr?


Tvoj vzťah s mrazenou pizzou je pomerne komplikovaný. Na jednej strane nechutí ako skutočná pizza, na strane druhej je však lepšia ako vifonka, ktorá je okrem nedobrovoľnej hladovky jedinou alternatívou, keď sa unavený dovalíš z práce. Variť? V takomto duševnom rozpoložení? Neprichádza do úvahy.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Jednoduchá príprava je bez výhrad jej najväčšou prednosťou. Vytiahneš ju zo škatule, hodíš do rúry a za desať minút môžeš spokojne… čakať na koniec reklamy, lebo ak nemáš jesť pri filme, tak nebudeš jesť vôbec. No predsa má svoje úskalia. Napríklad také krájanie.

Na krájanie mrazenej pizze nôž nepotrebuješ

Dobre, nebudeme si klamať – nakrájať pizzu na trojuholníky nie je raketová veda, ale predsa. Keď sa ti roztopený syr prilepí na nôž a ty jedným letmým pohybom stiahneš spolu s ním dole polovicu oblohy, ide ťa od jedu rozdrapiť. Ak tomuto problému čelíš na pravidelnej báze, potom nepochybne oceníš tento užitočný life-hack.

@trendkings

Okay definitely the only way!

♬ original sound – Eric Grant

Eric Grant z amerického Colorada, ktorý na TikToku vystupuje ako @trendkings, nám, bežným smrteľníkom, ukázal, ako pizzu krájajú skutoční superhrdinovia. Teda minimálne on. Vôbec by si nemal čakať a krájať ju, až keď sa dopečie. Práve naopak – kým je ešte zmrazená a dá sa jednoducho lámať, proste ju ohni o kuchynskú linku a bum. Pizza je nakrájaná.

Také primitívne, no napadlo ti to niekedy? Ľuďom v komentároch teda nie. „Niekto tu žije v roku 2357,“ vyjadril sa jeden z komentujúcich. „Super vec. Takto si môžeš upiecť len polovicu a zvyšok si nechať na inokedy,“ napísal zase niekto ďalší, no nalejme si čistého vína. Aká je šanca, že si budeš chcieť pizzu odložiť na neskôr? Tak či onak, pomôcka je to celkom slušná, nemyslíš?

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU
Chlapík sa podelil o šikovný trik na krájanie mrazenej pizze
Shutterstock

Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné