Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 6.5.2024
sk
Hermína
cz
Radoslav, Radoslava
Zdroj: ©Shutterstock

HOROROSKOP: Zábavný horoskop na september, ktorý ti prezradí, čo ťa čaká

Čo do tvojho života prinesie nový mesiac?

Kartám veštice Jolanky na nemenovanom slovenskom reprízovom kanáli odzvonilo, pretože EMEFKA je tu s novou časťou parádneho seriálu – horoskopom. Výpovednú hodnotu to bude mať asi rovnakú, v tom si klamať nebudeme. No v kútiku duše dúfame, že aspoň po humornej stránke budú na tom naše predpovede budúcnosti o čosi lepšie.

S koncom leta sa hviezdy nastavujú Venuši, Venuša Marsu a Mars zase k nám, aby na nás vypľul múdrosti celého univerza. Znamenia a čakry, traste sa, čitatelia, pripravte prsty a myši, a prescrollujte sa tým, čo sa v nasledujúcich týždňoch stane podľa vyšších mocností vaším osudom.

Vodnár (21.1. – 19.2.)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Najlepší rodinní príslušníci sú takí, ktorí sa sami pozvú. Neohlásia sa, nezisťujú, či náhodou nemáš plány, alebo si sa za desať rokov ich neprítomnosti neodsťahoval na druhý koniec republiky, je im to tri-päť. Skrátka sa dovalia a sú tam.

Jedna takáto milá návšteva ťa čaká tento mesiac a aby sme im nepokazili prekvapenie, nepovieme ti, kedy presne. Uzavrieme to tým, že sa máš na čo tešiť… a jedny štuple do uší zaručene padnú na úrodnú pôdu.

Ryby (20.2. – 20.3.)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Vždy, keď si povieš, že už ťa v tejto fáze nemá čo prekvapiť, vesmír to berie ako výzvu. A môžeme ti povedať – ten bastard má len máločo radšej ako výzvy. Kvôli tejto skutočnosti sa tvoja prechádzka na čerstvom vzduchu zmení z „užívam si posledné slnečné dni“ na boj o holý život a do nohy sa ti zapichne hrdzavý klinec.

Ako? Ako, keď si obutý a nezvykneš sa len tak z dlhej chvíle promenádovať na skládke odpadu?! Nuž, to sú celkom solídne otázky, no v tejto chvíli úplne bezpredmetné. V časoch, ako sú tieto, by si sa totiž mal pýtať skôr niečo ako: „Kedy mi naposledy pichali tetanovku?“ No fakt, kedy?

Baran (21.3. – 20.4.)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Ako každý rok, aj tento úplne zabudneš, kedy vypúšťajú divú zver naspäť do voľnej prírody, a teda v preklade, kedy sa školopovinní študenti vracajú do horúcich pekiel školských lavíc. Zastihne ťa to totálne nepripraveného, a hoci ty by si mal v takejto situácii nad človekom zľutovanie, tvoj šéf taký benevolentný nebude.

Keď sa kvôli dopravnej kolóne dovalíš do práce takmer o hodinu neskôr, privíta ťa prázdna kancelária. Uniesli ich mimozemšťania? Je toto ten moment, keď si uvedomíš, že vypukla zombie apokalypsa? Majú niekde zase akciu na prosecco? Nie, nie a nie. Nikto tam nie je, lebo všetci kysnú na tej celofiremnej porade, ktorá sa plánovala už dobré dva mesiace a účasť rozhodne nie je dobrovoľná. Hups.

Odporúčame prečítať:

20 netradičných vecí, na ktoré ľudia narazili pri návšteve fitka

Býk (21.4.– 21.5.)

„Len chcem narýchlo skontrolovať byt,“ oznámi ti tento mesiac prenajímateľ po telefóne a teba striedavo ovalí najprv studený, a hneď nato horúci pot. Niežeby si bol prasa. Niežeby si mu kompletne zdevastoval barák, vyvalil dvere, rozbil práčku a zasr*l stenu v kuchyni, ale predsa… na takúto návštevu sa musí človek psychicky pripraviť.

Neleníš, berieš do ruky mop, do druhej prachovku a ideš. Pucuješ, utieraš, vymetáš, drhneš, perieš, prášiš – také „rošambo“ ten byt ešte nezažil. O štyri hodiny a dvadsať pľuzgierov na rukách neskôr by sa dalo z podlahy večerať a prenajímateľ čo? Prenajímateľ nepríde. „Prepáčte, niečo mi do toho prišlo. Zastavím sa inokedy.“

Blíženci (22.5. – 21.6.)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Pondelkové rána sú celkovo nah*vno, ale niektoré vedia predsa prekonať všetky ostatné. Tento mesiac sa o tom presvedčíš na vlastnej koži. Keď ťa v samoobslužnej pokladni vlastná karta vysmeje do ksichtu, značne nabrúsene zavoláš do banky a zistíš, čo si vedieť radšej ani nechcel. „Na podnet exekútora sme vám zablokovali účet.“

Viditeľne ozelenieš. Ty, čo keď ti kamoš zaplatí pivo, nabudúce ho pozveš rovno na dve… a exekútor?! Po desiatke ďalších telefonátov, troch nervových zrúteniach a jednom pokuse napísať list na rozlúčku zistíš, že niekde nastal obrovský omyl, no tu sme na Slovensku. Omyly sa neriešia, omyly sa vlečú. Ak si teda už dlhšie nevytriasal drobné z vreciek starých nohavíc, teraz nadišiel ich čas.

Rak (22.6. – 22.7.)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Nepriateľ vždy zaútočí, keď to človek najmenej čaká, a inak to nebude ani tentoraz. Ale sám si za to môžeš – nemáš byť taký pažravý. Celé sa to zomelie rýchlo. V jednej chvíli si hádžeš do úst hrsť zemiakových lupienkov, v ďalšej už lapáš po dychu, zvieraš sa na zemi v predsmrtných kŕčoch a halucinuješ o svetle na konci tunela.

Prebudíš sa v nemocnici. Lekár na rannej vizite neskrýva pobavenie a s úsmevom na tvári ti oznámi, že záchranku ti zavolala suseda. Presne vieš, ktorá. Kto by bol povedal, že jedného dňa budeš tej fúrii z tretieho, čo špehuje ľudí vo vlastných bytoch, ešte vďačný.

Pokračovanie horoskopu nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.