Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 29.9.2024
sk
Michal, Michaela
, Michael
cz
Michal
, Michael

Obviňujú ho z pedofílie, Adrián Figa však túži vyhrať voľby. Slovenský bizár mieri do politiky

Žeby ďalší "nádejný" politik?


Nie je to až tak dávno, keď sme zverejnili článok o dvoch najväčších bizároch českého a slovenského internetu. Zástupkyňa susedov bola Adela Pulcová, na internete známa ako Shopaholic Adel. Našu krajinu reprezentoval Adrián Figa, „talentovaný“ spevák, PR manažér plechovkovej zeleniny a lámač detských sŕdc.

Práve Aďko si pred pár dňami buchol po stole a povedal, že Slovensko treba jednoducho zmeniť. Už asi tušíš, kto by mal byť na čele tohto národného odboja.

Kto je Adrián Figa?

Fenomén s názvom Adrián Figa si mohol prvýkrát spozorovať pred pár rokmi v televíznej zoznamovacej šou Take me out. Šťastie skúšal aj v Česko Slovensko má talent, no neúspešne. Nepochodil ani v Superstar, kde mu Paľo Habera povedal, že z neho spevák nikdy nebude. Ako však všetci vieme, zrejme sa v Aďkovi hlboko mýlil.

V súčasnosti sa z neho stala veľká celebrita vďaka sociálnym sieťam, ktorá si môže dovoliť vlastné zrazy s fanúšikmi. Hoci ich tvoria predovšetkým neplnoletí, jemu to evidentne nevadí a teší sa z toho. Vo svojich videách väčšinou spieva o kukurici, sladených nápojoch alebo jogurtoch. Niektoré melódie sú v podstate staré zvučky z televíznych reklám, iné si sám vymýšľa.

Zakázané ovocie

Nebolo by na ňom nič zlé, keby nevypisoval mladším dievčatám. A tým myslíme také, ktoré nemajú ešte ani občiansky preukaz. Hoci to popiera, zverejnené komunikácie hovoria niečo celkom iné. Aby toho nebolo málo, jeho osobou sa začala zaoberať Kristína Kövešová. Tým pádom sa o ňom určite dozvedela aj polícia. Počas pandémie tiež zdieľal viacero rôznych hoaxov a dezinformácií týkajúcich sa Covidu-19 a migrantov.

Ako uvádza portál Startitup, v obľube mal tiež šírenie ruskej propagandy a príspevkov, ktoré velebili Vladimira Putina. Okrem toho sa mal aktívne zúčastňovať protestov ĽSNS, ktoré boli organizované na vyjadrenie nesúhlasu so súčasnou vládou, s prijatými opatreniami, s chudobou, a vo všeobecnosti vlastne s úplne celým fungovaním nášho štátu či celého sveta.

Chce vyhrať voľby

Jeho najnovším počinom je iniciatíva „Slovensko pre mladých„. Zatiaľ ide iba o frázu vyslovenú z Adriánových úst, plány má však omnoho smelšie a hlavne ambicióznejšie. „Chcem, aby sa táto iniciatíva stala politickou stranou. Chýba tu politická strana, ľudia už pomaly nemajú čomu veriť,” povedal. „Chcem to zakladať na tých mladých ľuďoch.”

Môžeš sa nad ním zasmiať a mávnuť rukou, avšak jeho vyše 100-tisícový profil na TikToku rozhodne hrozbou je. Šíri na ňom svoje názory a postoje, pričom istým spôsobom formuje mladú generáciu. Ani my z neho nechceme robiť celebritu. Chceme naňho poukázať, aby si bol ostražitý, keď sa s ním stretneš na sociálnych sieťach.

@adrianoofigoo

❤️🍀 MY MLADÍ BUDEME BUDOVAŤ SLOVENSKO 🇸🇰! ĽÚBIM VÁS 😘 🇸🇰! SPÁJAJME SA 🍀❤️ #wow #yes #omg #slovenskopremladych #slovensko🇸🇰 #slovenskotiktok #slovenskomoje #laska #nadej #stastie #zivot #radost #buducnosť #mladíľudia #spolu #vtfyp www.adrianofigo.com MÔJ MERCH 🌽

♬ původní zvuk – AdrianoFigo

Tagy:

Matej Mičík
Hudba, rozhovory, zaujímavosti. Nič z toho mi nie je cudzie. Rovnako som fanúšikom krimi a záhad. Ak sa z mojich článkov dozvieš niečo, čo si nevedel, tak ich pre EMEFKA píšem správne.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.