Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav
Zdroj: ©Shutterstock

Muži prezradili, čo nové zistili o ženách, až keď začali s jednou žiť

Povráva sa, že im niekde na tele rastú gumičky do vlasov.

Pokiaľ sa predmet „spoznaj opačné pohlavie“ oficiálne nezaradí do školských osnov, na odhalenie niektorých tajomstiev si skrátka človek bude musieť počkať. Títo muži vedia, o čom je reč. Na Reddite nedávno prezradili, aké novinky zo zákulisia ženského fungovania zistili, až keď sa s jednou dali dohromady. My sme zopár z ich postrehov zozbierali v tomto článku.

1. Ešte som nezistil kde, ale predpokladám, že im niekde na tele rastú gumičky alebo majú pod vankúšom malú gumičkovú farmu. Inak si to neviem vysvetliť. Každou sekundou sa ich počet násobí a sú úplne všade.

2. Je úplne jedno, koľko má doma podprseniek, existuje len jediná, ktorá jej sedí perfektne, a boh ťa ochraňuj, ak ju pri praní poškodíš. To malé žieňa sa razom zmení na Johna Wicka a ty si skončil.

3. Materské mlieko vychádza z množstva malých otvorov, nie z jedného veľkého. Keď som prvýkrát videl manželku kojiť nášho syna, tieklo to do každej strany. Bolo to divné… a veľmi prekvapivé.

4. Na ženských bundách je zips na druhej strane, rovnako aj gombíky na košeliach. Skoro som odpadol.

5. Mal som celkom solídnu sexuálnu výchovu, čítal som o tom knihy, a keď som si našiel prvú frajerku, myslel som, že som pripravený ísť do boja. A tak sme išli na to. Akosi som však podcenil, aké sú ženské džínsy úzke a že ich to v podstate drží vnútri ako vo vákuu.

Samozrejme, chcel som asistovať pri vyzliekaní. Ťahal som, nič sa nedialo, tak som ťahal silnejšie. Pomaly sa začala súkať von, ja som sa cítil ako kráľ sveta a potom to prišlo. Nohavice jej skĺzli pod kolená a zrazu už neboli také úzke. Aby som to skrátil – vôbec som to nečakal, zrúbal som sa na jej nočný stolík a zlomil ho na polovicu. Jej mame sme povedali, že to bol pes.

Muži prezradili, čo nové zistili o ženách, až keď začali s jednou žiť
Shutterstock

6. Myslel som si, že moje mikiny sú moje mikiny. Nie sú.

7. Podprsenky nepatria do sušičky a predtým, ako ich hodíš do práčky, ich treba umiestniť do špeciálneho vrecka, aby sa nezamotali do zvyšku oblečenia a nevyťahali. Deň, keď som to zistil, bol skoro mojím posledným.

nostalgické jedlá, jedlá z detstva, dukátové buchtičky, krupicová kaša, slovenské jedlá

Mohlo by ťa zaujímať:

10 milovaných jedál, ktoré sa nám neoddeliteľne spájajú s detstvom

8. Keď sa ťa pýtajú, či pôjdeš s nimi do obchodu, očakávajú, že pôjdeš s nimi do obchodu. Štipka entuziazmu tiež nezaškodí.

9. Sú odolné voči horúcej vode. Čo odolné, oni ju milujú. Od sprchovania až po umývanie riadu, pokiaľ tá voda nemá sto stupňov, akoby ani netiekla. Žiadne milovanie v sprche u nás nehrozí. Nerád by som zliezol z kože.

10. Niektoré ženy sa počas svojich dní nevedia ani postaviť z postele, iné pomaly ani nevedia, že nejaké majú.

Muži prezradili, čo nové zistili o ženách, až keď začali s jednou žiť
Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.