Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 30.9.2024
sk
Jarolím
cz
Jeroným
, Jeronym, Jarolím

„Ukážu ti můj zadek, ukážu ti moje candies.“ Toto je bizár roka od bratov Čechov

Ak si ešte nenatrafil na prvotinu ružového dua online „umelcov“, nevieš, o čom je život.


Posledný týždeň ide o jeden z najkontroverznejších bizárov na hudobnom poli. Česká influencerka Anna Hamannová alias Kafuu patrí spolu s dvornou kamarátkou Xholakys medzi známe české podnikateľky na OnlyFans. Svoj kredit budujú na provokatívnych exhibíciách a lascívnej štylizácii sa do roly naivných dievčatiek.

Keď sa dvaja stretnú

Kafuu je pre túto pózu mladej školáčky často hejtovaná, no nadržanými fanúšikmi zároveň povzbudzovaná. To využila pri tvorbe svojho prvého videoklipu s názvom Hafo, ktorý nahrala a zahrala spolu s ďalším internetovým umelcom s prezývkou Frank Wild.

„Když děláme Hafo věci, tak mi říká Kafuu. Jsem tak sladká, chce mě lízat, jak cukrovou vatu.“

Ako tón napovedá, nejde o umelecký majsterštuk po hudobnej, výpovednej či vizuálnej stránke. Svoj účel však splnil. Za týždeň má na YouTube 1,4 mil. vzhliadnutí, čo je na české a slovenské pomery bucľaté číslo. Hafo vyvoláva pobavenie, pohoršenie a hlavne diskusiu prevažne negatívnych komentárov. A presne o to tvorcom išlo.

NEKLIKAJ NA TO!

Kočička sa v klipe štylizuje do submisívnej pozície psa na vôdzke so sekundujúcim psovodom Frankom. Lascívne pohyby, dvojzmyselné narážky a explicitný text dávajú divákom výdatnú muníciu. Tí sa okrem iných vecí sťažujú na sexualizáciu detského vyjadrovania, keďže k virálnemu tracku má prístup aj omladina.

„Baby, ty seš Hafo, baby, chci tě Hafo, baby, ty seš Hafo, baby, tak pojď na to“ je povznášajúci text v šate pro-zoofilnej barbie a v dobrej viere ti radíme: Nepúšťaj si ho! Je vysoko chytľavý, z hlavy ho už nedostaneš.

Parody everywhere

Šance sa okamžite chopili znudení influenceri, ktorí svoje kanály zasypali vtipnými paródiami a narážkami na jesenné umenie cukrových trendsetrov.


Tagy:

Monika Suchá
Píšem prstami, myslím hlučným vnútorným hlasom. Atakujem zaujímavými témami, ktoré musia prilákať najskôr mňa, kým ich vyzradím druhým. Konvenčne do nich badurkujem ironický a sarkastický tone of voice.Vo voľnom čase neznášam decká, obľubujem pondelky, bad days sú nedeľky. Rada si umývam zuby a šparchám sa vatovými tyčinkami v uškách. Také uspokojujúce.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.