Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Čím nás budú televízie baviť na Silvestra? Dočkáme sa špeciálov populárnych relácií

Silvester sa bude niesť v tradičnom tóne.


Aký bude Silvester na televíznych obrazovkách? Portál Mediaboom nám o tom už priniesol pomerne presné informácie. Tešiť sa môžeme hlavne na špeciály a strihové diely obľúbených relácií.

Markíza

Silvester na Markíze bude opäť patriť Adele Vinczeovej a jej hosťom. Televízia ponúkne zostrihový program z relácií Chart Show, Tvoja tvár znie povedome, 2 na 1 a Let’s Dance. Hosťami budú zástupcovia z každej šou, tentoraz ich však bude viac.

Okrem Vinczeovej tak uvidíme Adama Bardyho, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Attilu Végha, Juraja Kemku, Dominiku Kavaschovú, Viktora Vinczeho a Juraja Čurného. Tí budú komentovať zostrihy toho najlepšieho, čo priniesli zábavné šou počas celého roka.

Markíza láka na zábavný štvorhodinový špeciál, vďaka ktorému sa budú diváci cítiť, akoby boli s kamarátmi na silvestrovskej chate.

TV Markíza

JOJ a RTVS

Na RTVS sa Silvester bude niesť v znamení špeciálu Milujem Slovensko a Neskoro Večer. Diváci sa dočkajú aj silvestrovského vydania relácie Záhady tela. Tá sa v minulosti počas Silvestra neobjavovala a tento rok teda pôjde vôbec o prvú silvestrovskú časť počas jej šesťročnej existencie.

Neskoro večer sa minulý rok stalo najsledovanejším programom Silvestra, takže niet divu, že ho RTVS zaradí aj tento rok.

Na Jojke zase uvidíme špeciál Všetko, čo mám rád a ešte pred ním si už tradične užijeme silvestrovské Inkognito. Všetko, čo mám rád zároveň vznikne ako špeciálna časť prvýkrát po troch rokoch. Počas minulých Silvestrov totiž televízia ponúkala len zostrihové diely.

TV JOJ

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.