Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 5.10.2024
sk
Viera
cz
Eliška
, Elsa

Odmalička túžil vyzerať ako vlk. Hyperrealistický kostým mu sen splnil

Muž prestrojený za vlka už môže žiť život, po ktorom roky bažil.


Dnes už spokojný Japonec minul ​​3 milióny jenov (21 000 eur) za realistický kostým vlka, ktorým si splnil celoživotný sen stať sa divokým predátorom.

Túto objednávku zveril do rúk spoločnosti Zeppet, ktorá sa orientuje na špeciálne efekty, modelovanie figurín a tvorbu kostýmov. Už oblečený muž sa dostal na titulky po celom svete, na sociálnych sieťach sa stal virálom. Kvalitný kostým drsného Canis lupus bol navrhnutý tak, aby sa prispôsobil ľudskej anatómii zachoval si autenticitu vlka. Spoločnosti trvalo vyše päť dní, kým dokončila tento neuveriteľne realistický kostým.

„Kvôli láske k zvieratám a realistickým zvieracím oblekom, ktoré som videl v televízii, som sníval o tom, že raz ním budem aj ja.“

Anonymný majiteľ bol po oblečení sa do vlčieho prevleku ohromený svojou premenou. „V tom momente sa mi splnil celoživotný sen.“

I keď 21 000 eur nie je zanedbateľná čiastka, vlčí muž je s nákupom nadmieru spokojný. „Vyzerá presne tak, ako som si ho predstavoval.“

Dali si záležať

Tím dizajnérov si najskôr prehliadol stovky fotografií reálnych vlkov a prediskutoval aj tie najmenšie detaily a spôsoby, ako ich začleniť do kostýmu. Každá časť dokonale kontúruje telesné záhyby, súčasťou je i ventilačný otvor pre bezproblémové dýchanie. Je vyrobený tak, aby si ho majiteľ vedel nasadiť aj bez pomoci druhých. Na fotografiách je vedieť, že dizajnéri skutočne venovali pozornosť pohodliu nositeľa.

Nie je to prvá špecifická objednávka

Japonská spoločnosť Zeppet vyrába kostýmy a figuríny najmä pre televízne reklamy a filmy. No nie je to prvýkrát, čo splnila takúto zvláštnu objednávku. Minulý rok mal podobné túžby stať sa štvornohým zvieraťom iný Japonec. Muž, ktorý sa identifikoval ako Toko, minul dva milióny jenov (14 000 eur) za kostým realistickej kólie, o ktorej sme ťa informovali.


Tagy:

Monika Suchá
Píšem prstami, myslím hlučným vnútorným hlasom. Atakujem zaujímavými témami, ktoré musia prilákať najskôr mňa, kým ich vyzradím druhým. Konvenčne do nich badurkujem ironický a sarkastický tone of voice.Vo voľnom čase neznášam decká, obľubujem pondelky, bad days sú nedeľky. Rada si umývam zuby a šparchám sa vatovými tyčinkami v uškách. Také uspokojujúce.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.