Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Na bizarný hororový krvák Macko Puf: Krv a med o vraždiacom Mackovi Puf si môžeš zájsť do kina aj na Slovensku

Film vstúpil do našich kín 2. marca.


Nestáva sa úplne často, aby do našich kín zavítal horor, ktorý vznikal prakticky na kolene a stojí za ním niekoľko nadšencov. Ale teraz sa tak – pomerne prekvapivo – stalo! O horore Winnie-the Pooh: Blood and Honey sme už na EMEFKA párkrát písali. Vtedy sme však ešte ani len netušili, že sa vraždiaceho medvedíka dočkáme aj na Slovensku.

Pokiaľ ťa teda predstava šialeného Macka Puf s nožom masakrujúcim nevinné obete zaujala, tak vedz, že si na film môžeš zájsť do kina! Snímka nesie v slovenskom preklade názov Macko Puf: Krv a med. Premiéru si odbila dnes, teda 2. marca.

Detskí hrdinovia ako sadistickí vrahovia

Christopher Robin (Nikolai Leon) sa ako dieťa zoznámil so svojimi kamarátmi Mackom Puf (Craig David Dowsett), Prasiatkom (Chris Cordell) a ďalšími zvieratkami zo Stoakrového lesa. Teraz je už Christopher dospelý a svojich priateľov zanedbáva.

Macka Puf a Prasiatko hlad vyženie z lesa a začnú sa obzerať po potenciálnych ľudských obetiach. Áno, ľudských, pretože v oboch kedysi roztomilých zvieratkách sa prebudila túžba po krvi. Zastaviť ich ale môže len Christopher Robin.

Vo filme uvidíš aj Amber Doing-Thorne, Mariu Taylor, Natashu Rose Mills, Danielle Ronald či Paulu Coiz.

Nečakaný hit

Snímka sa v Spojených štátoch stala prekvapujúcim hitom a na box office dokázala utŕžiť 3,2 milióna dolárov (rozpočet bol pritom menej než 100-tisíc dolárov). Režisér Rhys FrakeWaterfield sa už vyjadril, že by rád natočil pokračovanie, ale aj ďalšie podobne ladené horory, ktoré by tvorili prepojené univerzum. V pláne má predstaviť nám aj psychopatického Petra Pana či Bambiho.

Čo dodať? Macko Puf: Krv a med vyzerá ako solídne bláznivý horor, ktorý sa evidentne bude snažiť vyťažiť ústredný nápad až na dreň. Je ale jasné, že táto podivnosť rozhodne nebude pre každého. Milovníci filmových bizarností by jej však mohli dať šancu.

Vertigo Distribution

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.