Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 7.5.2024
sk
Monika
cz
Stanislav

10 tipov na prvé rande: S týmto rozhodne zaboduješ

Pozri si tipy, s ktorými zahviezdiš.

Prvé rande je pre mnoho ľudí skúsenosť, z ktorej majú nervy. Nech už ide o stretnutie s niekým, koho poznáš už nejaký čas, alebo s niekým úplne novým, môže byť ťažké rozhodnúť sa, čo urobiť alebo kam ísť. V tomto článku si preto pozrieme niekoľko tipov, ako si užiť prvé rande a urobiť na partnera dobrý dojem.

1. Vhodné miesto je dôležité

Výber miesta na prvom rande môže byť rozhodujúci. Zvoľ miesto, ktoré je pre teba a tvojho partnera pohodlné a príjemné. Môže to byť napríklad kaviareň alebo reštaurácia, ktorá má romantickú atmosféru alebo príjemné okolie. Dôležité je, aby ste sa cítili príjemne a mohli sa sústrediť na to, čo hovoríte a robíte.

2. Buď sám sebou

Najdôležitejšie na prvom rande je byť sám sebou. Nemusíš sa pretvarovať a tváriť, že si niekým iným. Ak sa máš s niekým stretnúť, znamená to, že si ťa ten druhý už teraz cení a zaujíma sa. Ak sa budeš tváriť inak, môžeš to svojmu partnerovi len skomplikovať a vytvoriť neprirodzenú atmosféru.

prvé rande, vzťahy, romantika, tipy na prvé rande
Shutterstock

3. Zaujímaj sa o to, čo tvoj partner hovorí

Ak sa s niekým stretneš prvýkrát, je dôležité, aby si prejavil záujem o to, čo ti hovorí. Zaujímaj sa o jeho záujmy, názory alebo zážitky. Je to skvelý spôsob, ako sa o ňom dozvedieť viac a vytvoriť si s ním väzbu. Nezabúdaj však, že aj ty máš právo hovoriť a zdieľať svoje názory.

20 renovácií a DIY projektov, pri ktorých sa budeš zmätene chytať za hlavu

Odporúčame prečítať:

20 renovácií a DIY projektov, pri ktorých nebudeš od zmätenia vedieť, ako sa voláš

4. Buď pripravený na otázky

Pri prvom rande je bežné, že si partneri kladú rôzne otázky, aby sa spoznali lepšie. Môžeš sa opýtať na záujmy, prácu, rodinu alebo plány do budúcnosti. Priprav sa na nejaké základné otázky a premysli si, čo chceš tomu druhému o sebe povedať.

5. Nezabudni na malé gestá

Malé gestá môžu na prvom rande rozhodovať o tom, či sa s partnerom stretneš znova. Môžeš sa napríklad tomu druhému pozerať do očí, usmiať sa alebo poďakovať mu za stretnutie. Malé pozornosti ako kvetinový darček môžu taktiež vytvoriť príjemnú atmosféru a ukázať, že si sa na stretnutie pripravil.

prvé rande, vzťahy, romantika, tipy na prvé rande
Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.