Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia prezradili, čo najvtipnejšie sa im kedy stalo počas milostných radovánok

Keď sa intímnosti zmenia na poriadnu komédiu.

Niektoré intímnosti končia extázou, iné výbuchom smiechu, a dnes? Dnes sa budeme baviť o tých druhých. Ľudia na Reddite sa podelili o svoje najvtipnejšie posteľné radovánky, a keďže sa všetci občas potrebujeme ubezpečiť, že podobné trapasy sa nedejú len nám, rozhodli sme sa ich zozbierať v tomto článku. Tak sa teda poďme na ne pozrieť.

1. Chcel som ju zobrať na ruky a oprieť o stenu, lenže som sa cestou potkol o kábel z nabíjačky. Ona pristála na všetky štyri, ja som to šťastie nemal. Letel som k zemi ako kabela a stiahol so sebou aj kreslo.

2. Z postele sme sa presunuli na zem. Neviem, ako sa nám to podarilo, možno to bolo potom, možno rýchlym tempom, ale každopádne, chrbát sa jej prisal k zemi. Ako jedna z tých prísaviek, ktoré ti v kúpeľni držia uterák. S každým prirazením to vydalo zvuk, akoby si pod nami usr*l slon. Reálne sme plakali od smiechu.

3. Zadkom som vytočil číslo svojej sestry a nechal jej 5-minútovú správu na odkazovači.

4. S frajerom sme si užívali na gauči a v pozadí išiel Milionár. Zrazu moderátor položil nejakú otázku o Star Wars. Drahý sa mi zahľadel hlboko do očí, povedal „James Earl Jones“ a pokračoval. Nakoniec sme si museli dať pauzu, lebo som sa skoro udusila od smiechu.

Shutterstock

5. Priateľka sedela na mne. Chcel som ju plesnúť po zadku, ale akosi som to neodhadol a plnou silou si trafil rovno do slabín. Myslel som si, že práve plynie moja posledná minúta, ale ona sa očividne dobre bavila.

6. Nafukovací matrac? Nie, ďakujem. S frajerom sme boli v tom najlepšom, keď zrazu počujem zvuk, akoby si niekto prdol. Myslela som, že to on, ale neplánovala som to nejako rozoberať, aby mu nebolo trápne, a predpokladám, že on na tom bol podobne. A potom sme začali klesať… Frajer neváhal a začal spievať soundtrack z Titanicu a ja som sa tak rehotala, až som krochkala.

moderné technológie, problémy, vtipné ilustrácie

Mohlo by ťa zaujímať:

5 problémov, ktoré musíš denne riešiť kvôli moderným technológiám 

7. Jedna z mojich bývalých priateliek bola vdova. Prvýkrát sme na to skočili na zadných sedačkách jej minivanu a celý čas, čo bola na mne, mi do čela udieral medailón v tvare klobúka, čo mala zavesený na krku. Až neskôr z nej vypadlo, že v ňom nosí popol svojho zosnulého manžela.

8. Zobral som frajerku na pivo a pikantné krídelká. Dojedli sme, zobrali sme si ešte jeden 6-pack piva na domov, sadli do auta a išli. Ani neviem, ako sa to zomlelo, zrazu sme parkovali na krajnici (nikde nikoho) a ona ma robila ústami. Po minúte som začal cítiť jemné pálenie, po dvoch som už myslel, že vyskočím z kože. Na oplachovanie svojho kamoša som minul tri pivá a do života som si odniesol veľmi cenné ponaučenie – nenechať sa robiť ústami od niekoho, kto predtým jedol pikantné krídelká.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.