Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 27.4.2024
sk
Jaroslav
cz
Jaroslav

Kvôli závislosti si nevie nájsť prácu a vyhadzujú ju z reštaurácií. Skoncovať s ňou však neplánuje

"Najpotetovanejšia mama na svete" o sebe hovorí, že vyzerá ako šmolko.


Každý z nás má v živote niečo, čo je tak trochu žráč peňazí, no napriek tomu si to radi doprajeme, lebo nás to robí šťastnými. Pre niekoho sú to rýchle autá, iným spôsobuje radosť dobré jedlo, no a sú medzi nami aj takí, ktorí milujú tetovania.

Na tom by, samozrejme, nebolo nič zlé. Melissa Sloan je však „závislá od tetovaní“. Povieš si: V poriadku, ak to chce, čo koho do toho. Ono to ale nie je celkom tak. Táto „najpotetovanejšia matka na svete“ sa kvôli svojej závislosti často dostáva do situácií, ktoré nie sú príjemné.

Melissa Sloan, ktorá žartuje, že „vyzerá ako šmolko“, je presvedčená, že je najpotetovanejšou osobou na svete. Každý centimeter tváre 46-ročnej mamy z Knightonu vo Walese pokrýva atrament. Väčšinu z jej tetovaní tvoria kvety, na lícach, brade a čele má kríže.

Spočiatku to vyzeralo nevinne, no keď dokončila prvú vrstvu tetovaní, rozhodla sa pokračovať. Postupne začala prekrývať a pretvárať staré návrhy, až kým si dvakrát neprekryla celú tvár. Zopakovala to ešte raz a momentálne má na svojej tvári už tretiu vrstvu celoplošného atramentu.

Tetovanie je drahý špás

Sama o sebe hovorí, že je „závislá“ od tetovaní, a každý týždeň prichádza s tromi novými návrhmi. Často si ich necháva tetovať svojím partnerom, aby znížila náklady. Jej cieľom je, aby sa stala svetovou rekordérkou v množstve atramentu na tvári.

„Snažím sa dostať do Guinnessovej knihy rekordov. Na tvári mám tri atramentové vrstvy, takže mám asi najviac tetovaní na svete. Ak nie, tak tempom, akým pokračujem, pravdepodobne nakoniec budem mať,“ povedala Melissa o svojej posadnutosti tetovaniami.

Melissa to v spoločnosti nemá jednoduché. Viackrát sa jej stalo, že jej kvôli rozsiahlym farebným „ozdobám“ zakázali vstup do krčiem a reštaurácií. „Moja tvár už modrie – vyzerám ako šmolko,“ okomentovala svoj vzhľad s humorom napriek tomu, že ju ľudia považujú za strašidlo.

tetovanie, skica, líška, fail, virál, tattoogate

Mohlo by ťa zaujímať:

Tatérka si za amatérsku skicu vypýtala 1 500 dolárov. Nešťastnej zákazníčke odmietla vrátiť peniaze

Nevie si nájsť prácu

To, že sa Melissa nemôže najesť v reštaurácii, by bol najmenší problém. Oveľa väčšiu starosť jej však robí to, že si nevie nájsť prácu. Prijala by akúkoľvek pozíciu, už dávnejšie prejavila záujem napríklad aj o upratovanie, no prácu nedostala.

Vraj sa zamestnávateľom jej tetovania zdali prehnané a pôsobila kvôli nim neprofesionálne. Prácu si nevie nájsť mesiace, pričom už vyskúšala veľa rôznych spôsobov, ako zapôsobiť. Najúspešnejšia bola vraj vtedy, keď si tvár a tetovania zakryla mejkapom, vtedy s ňou zamestnávatelia zaobchádzali úplne inak.

Mamka-šmolko sa kvôli neustálemu odmietaniu dostala do bodu, že uvažuje nad odstránením tetovaní. „Mám deti, o ktoré sa musím postarať, takže si možno budem musieť dať odstrániť tetovanie. Potom možno konečne získam nejakú prácu,“ povedala Melissa, ktorá momentálne žije zo štátnej podpory a trpí depresiou.

Anglická národná agentúra NHS (National Health Service) ponúkla Melisse bezplatné procedúry na odstránenie tetovaní, no ona to urobiť nechce. „Zdráham sa, pretože moje tetovania sú mojou súčasťou, a počula som klebety, že vám to môže spôsobiť vrásky a je to bolestivé.“

  1. Je podľa teba v poriadku, ak zamestnávateľ posudzuje tvoj vzhľad?

    1. áno, pretože ho reprezentuješ a dotváraš obraz firmy
    2. nie, nie je to v poriadku
    1306 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Tagy:

Veronika Kužmová
Som z východu a som na to hrdá. Vyštudovala som editorstvo a vydavateľskú prax a raz by som chcela zeditovať knihu, ktorá vyhrá Nobelovu cenu. Zaujímam sa o zdravý životný štýl a rada cvičím, aby som potom mohla robiť svoju druhú najobľúbenejšiu činnosť - jesť.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.