Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Vymenila šapito za OnlyFans. Akrobatka využíva cirkusantský výcvik na tvorbu šteklivého obsahu

Muži údajne milujú, keď zo seba pred nimi robí klauna.


Čím si chcel byť ako malý? Šance sú, že sa ti ako väčšine detí pozdávala kariéra lekára, právnika či veterinára, no možno si mieril vyššie a túžil byť rovno prezidentom. Táto mladá Britka, ktorá aktuálne žije v Španielsku, mala celkom iné – a podstatne netradičnejšie – ciele. Jej menšie ja si želalo vystupovať v cirkuse.

26-ročná Hannah James sa odjakživa videla ako akrobatka v putovnom cirkuse, chcela predvádzať, čo všetko dokáže so svojím telom, a žať potlesk v jednom meste za druhým. Život ju ale odvial trochu iným smerom. Určitý čas študovala múzické umenia, váha študentskej pôžičky a nedostatok voľného času ju však donútili od vysokoškolského štúdia upustiť.

Trochu iný šašo

Ako mnoho iných žien 21. storočia, aj ona skúsila šťastie na internete. Založila si účet na OnlyFans. Hannah mala pocit, že práve tam sa môže venovať svojej vášni naplno a ukázať svoj talent na akrobaciu čo najširšiemu publiku. Netrvalo dlho a ohybná žena si vybudovala pevnú fanúšikovskú základňu, ktorá jej mesačne vynáša celkom pekné sumičky.

„Svoj cirkusantský tréning využívam aj na OnlyFans. Muži milujú, keď sa pre nich hrám na klauna,“ hovorí Hannah. Za svoju šteklivú tvorbu kasíruje 50 až 100-tisíc amerických dolárov mesačne. Do svojich vystúpení dáva naozaj všetko, diváci sa teda vždy majú na čo tešiť. Nechýba profesionálne osvetlenie, dymostroj a, ako to už v tejto brandži býva zvykom, ani tyč na pole dance.

Hannah James, cirkus, akrobat, OnlyFans
Profimedia

„Každý deň máme odpočítavanie. Po jeho skončení sa na obrazovke objaví červená opona, a keď sa odostrie, odhalí moje predstavenie,“ vysvetľuje Hannah. Práve vďaka OnlyFans môže skúšať všetky šialenstvá, ktoré by za iných okolností museli ostať len v rovine zbožných želaní.

„Raz ma moja asistentka posadila do bazénika a vysypala mi na hlavu tisíc párkov. Smrdela som od nich ešte týždeň a dodnes mi je nevoľno, keď zacítim párok,“ priznáva Hannah. Jej rodina nemá s jej neortodoxným výberom profesie žiaden problém. „Moji rodičia sú hipisáci,“ tvrdí.

Hannah James, cirkus, akrobat, OnlyFans, klaun, šašo
Profimedia

Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.