Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg
V spolupráci s CinemArt

Animovaná fantasy komédia Krakenteena Ruby bude originálnym žánrovým mixom. Dáš jej šancu v kine?

Nový fantasy animák vyzerá poriadne lákavo!


Do slovenských kín už čoskoro zamieri ďalší pozoruhodný animák. Jeho názov je Krakenteena Ruby a o jeho réžiu sa postaral Kirk DeMicco. Ten má vo svojej filmografii hneď niekoľko úspešných animákov.

Za všetky môžeme spomenúť tituly Vivo či Krúdovci. Jeho novinka v sebe skĺbi hneď niekoľko žánrov. Pôjde o animovanú coming-of-age komédiu, ktorá však bude obohatená o fantasy motívy a akciu.

Z nesmelej tínedžerky sa stane mocná krakenka

Hlavnou hrdinkou príbehu je Ruby Gillman, nesmelá tínedžerka, ktorá túži zapadnúť na novej strednej škole. To sa jej však príliš nedarí. Nepomáha tomu ani fakt, že jej starostlivá mama jej zakazuje chodiť s ostatnými spolužiakmi na pláž.

Animovaná fantasy komédia Krakenteena Ruby bude originálnym žánrovým mixom. Dáš jej šancu v kine?
CinemArt SK

Keďže si však Ruby chce nájsť priateľov, tento zákaz poruší. A práve vďaka tomu sa dozvie šokujúcu pravdu: v skutočnosti je priamym potomkom bájneho rodu morských krakenov!

Ruby sa okrem toho dozvie, že práve ona má zdediť trón mocnej kráľovnej siedmich morí a chrániť oceány pred zákernými morskými pannami. A aby toho nebolo málo, jednou z morských panien je aj Chelsea, najobľúbenejšie dievča v škole. Ruby tak musí pozbierať všetky svoje sily, začať si veriť a s pomocou krakenských schopností ochrániť seba aj svoje okolie.

Fantasy coming-of-age animák, aký tu ešte nebol

Snímka u nás bude uvedená so slovenským dabingom, v ktorom začujeme hercov ako Natália Kóšová, Andrea Karnasová, Filip Tůma, Kamila Magálová, Miroslava Belancová, Ivan Vojtek, Gregor Hološka, Dominika Žiaranová a David Hartl.

Synopsa Krakenteeny Ruby znie pomerne zábavne a lákavo a aj samotný trailer dáva na známosť, že sa môžeme tešiť na audiovizuálne pôsobivý a patrične dynamický animák. Plusom je aj fakt, že sa tvorcovia inšpirovali výbornými coming-of-age klasikami Johna Hughesa či kvalitnými komédiami Lady Bird, Ľahko ju zbaliť či Šprtky to chcú tiež.

To naznačuje, že v kinách dostaneme nielen príjemnú fantasy snímku s akčnými scénami, ale aj intímnejší príbeh o dospievaní, jeho radostiach aj starostiach. Krakenteena Ruby si slovenskú premiéru odbije už 29. júna.

Animovaná fantasy komédia Krakenteena Ruby bude originálnym žánrovým mixom. Dáš jej šancu v kine?
CinemArt SK

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.