Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

S psíkmi je zväčša vždy zábava. Ak majú ešte aj kreatívnych majiteľov, tak je to dokonalé spojenie. Rozhodne môžno povedať, že majiteľka buldoga, o ktorej je v tomto článku reč, nebude nudná osoba. Spolu so svojím psom totiž zabávajú okoloidúcich ľudí – stačilo len trochu kreativity a štetec s farbami. Na podarenú dvojku upozornil web demilked.

Urobila zo svojho psa kráľa

Pani pochádzajúca z Dánska menom Ranveig Bjørklid Levinsen sa rozhodla, že spolu so svojím psíkom budú baviť okoloidúcich ľudí. Všimla si totiž, že jej pes si veľmi užíva sledovanie ulice vďaka diere, ktorá je v plote vytvorená, a akurát mu do nej sedí hlava. Rozhodla sa preto, že na plot začne maľovať rôzne kostýmy.

Funguje to presne tak, ako makety v zábavných parkoch, kde si ľudia vložia hlavu a urobia si fotku. Netrvalo dlho a jej pes sa stal hviezdou internetu po tom, ako ho si ho niekto natočil pri pozeraní sa cez dieru v plote. Psík tu vystupuje ako kráľ, na plote je totiž namaľovaný kráľovský oblek a nechýba ani koruna. Video má už takmer 5 miliónov zhliadnutí.

Kongen

Kongen af Vejen? king of the road ?➡️Følg 112nyheder hvis du støtter hverdagens helte!

Gepostet von 112nyheder am Freitag, 1. Mai 2020

Keďže bývajú na rušnej ulici, kde prechádza veľa ľudí, tento nápad sa ihneď osvedčil. Majitelia nemajú však len jedného psa, vlastnia dvoch buldogov, Winstona a Bogarta. Nechceli, aby psíky ničili plot, alebo sa ho snažili preskočiť, preto im vytvorili v plote diery na hlavy, aby sa mohli pozerať von. Obom na plot nakreslili vtipné kostýmy. Jeden mal čiapku šaša a druhý kráľovskú korunu.

Gepostet von Ranveig Bjørklid Levinsen am Freitag, 14. Juli 2017

Gepostet von Ranveig Bjørklid Levinsen am Freitag, 14. Juli 2017

Gepostet von Ranveig Bjørklid Levinsen am Freitag, 14. Juli 2017


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.