Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 18.10.2024
sk
Lukáš
cz
Lukáš

Lož má krátke nohy. Niečo o tom už vie aj Asif Rafiq Siddiqi, o ktorom píše BBCPakistanec sa práve sobášil so svojou milou, keď ho v tom zastihlo nepríjemné prekvapenie. Do obradnej siene totiž vtrhla jeho nahnevaná manželka, o ktorej existencii sa nevedelo.

Na svadbu zavítala aj v sprievode ich spoločného syna a vystrašenú nevestu oboznámila aj s ďalšou novinkou. Asif má totiž ešte jednu ženu, čiže toto by už bola jeho tretia „vyvolená“.

Problém nebol s tým, že by to bolo nelegálne, v Pakistane je mnohoženstvo povolené, dokonca jeden muž môže mať až štyri manželky. Háčik bol však v tom, že všetky predošlé manželky musia o partnerovej nadchádzujúcej vedieť a dať na to súhlas. Lenže tak sa v tomto prípade nestalo.

Jeho manželka Madiha začala na nevestu kričať, či nevedela, že jej muž už má ženu. V záchvate zlosti povedala, že jej tvrdil, že ide na tri dni do Hajdarbádu a o jeho svadobných plánoch nebola informovaná.

Asif týmto nečestným počinom rozhneval hosťov a hlavne nevestinu rodinu. A to až do tej miery, že naňho fyzicky zaútočili, dobili ho a roztrhali mu šaty. Jemu tak neostalo nič iné ako sa ukryť pod autobus. Musela dokonca zasahovať aj polícia.

Zúrivá manželka hosťom objasnila, že odkedy sa v roku 2016 vzali, už jednu tajnú svadbu mal. V roku 2018 si zobral učiteľku Zahru a ani vtedy jej nič nepovedal. Madiha sa o tom dozvedela až od Asifovej novej manželky, ktorá jej poslala sms. Tá ju informovala aj o manželovej ďalšej svadbe.

Portál ďalej nepribližuje, čo presne sa stalo, je však jasné, že si Asif týmto klamstvom zabezpečil zopár komplikácií…

Zdroj: BBC


Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.