Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 30.9.2024
sk
Jarolím
cz
Jeroným
, Jeronym, Jarolím

Slováka na vozíku znásilnil sanitár, ktorý je odsúdený za vraždu. Dokonca mu dal takýto návrh

Muž sa cíti ponížený a zahanbený.


Ako informuje TV Markíza, staršieho pána Jaroslava, ktorý je na vozíku, mal znásilnil sanitár. Tento prípad sa mal odohrať v nemocnici pre odsúdených v Trenčíne. Sanitárom bol muž vo výkone trestu, ktorý je odsúdený na vyše 20 rokov za vraždu.

Incident sa udial počas sprchovania, okrem Jaroslava sa začal vyzliekať aj sanitár. Najskôr netušil, čo sa bude diať, no po chvíli mu to došlo. Kvôli svojmu postihnutiu sa však nevedel brániť.

Naskytla sa tak otázka, prečo sanitár odsúdený na 20 rokov za vraždu ostal s mužom sám a nerušene ho vzal do kúpeľne, kde je aj posteľ. Podľa vedenia väzenskej nemocnice to nie je nič nezvyčajné.

„Personál nemôže byť nepretržite 24 hodín pri každej jednej osobe,“ uviedla pre TV Markíza Monika Kacvinská, hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže.

Stery aj vypočúvanie

Ochrnutý muž sa po incidente rozhodol konať. Na sanitára podal obžalobu, podstúpil stery a vypočúvanie. Následne dostal list od samotného sanitára. V liste uviedol, že na všetko môžu spoločne zabudnúť, a keď ho pustia na slobodu, môžu žiť spolu.

Svadobčania prezradili, kedy im došlo, že novomanželia spolu dlho nevydržia

Mohlo by ťa zaujímať:

Svadobčania prezradili, kedy si uvedomili, že novomanželia spolu dlho nevydržia

Jaroslav sa podľa TV Markíza cíti ponížený, hanbí sa, no stále na ten moment nedokáže zabudnúť. Krajský súd stíhanie voči Jaroslavovi zastavil, väzba vraj bola neprimeraná. Ochrnutý muž je dnes na slobode.

Skôr, než sa Jaroslav ocitol vo väzenskej nemocnici, mal byť umiestnený v domove sociálnych služieb, kde ho obvinili z údajného nebezpečného vyhrážania sa jednej z ošetrovateliek. Viacerí svedkovia však uviedli, že muža výrazne obmedzovali na osobnej slobode, a preto došlo k incidentu. Dlhodobo sa sťažoval na pomery v zariadení.

TASR/Ilustračné foto

Tagy:

Matej Mičík
Hudba, rozhovory, zaujímavosti. Nič z toho mi nie je cudzie. Rovnako som fanúšikom krimi a záhad. Ak sa z mojich článkov dozvieš niečo, čo si nevedel, tak ich pre EMEFKA píšem správne.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.