Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Milovníci napätia a mrazivej atmosféry si prídu na svoje. V slovenských kinách totiž v týchto dňoch štartuje zaujímavo vyzerajúci sci-fi horor Pod vodou. Zrežíroval ho William Eubank a zavedie nás v ňom do podmorského vedeckého laboratória na morskom dne.

Pracovať v takýchto podmienkach rozhodne nie je žiadny med. Všade je tma, laboratórium čelí silnému tlaku a mrazivej vode. Pracovníci na čele s mladou Norah Price v týchto obrovských hĺbkach vykonávajú sondážne vrty do morského dna.

Všetko sa však skomplikuje, keď ich zastihne silné zemetrasenie a musí dôjsť k evakuácii. Tá však nebude vôbec jednoduchá. Pracovníci totiž prídu na to, že ich vrty zrejme prebudili niečo, čo malo radšej ostať spať. Začína šialená naháňačka, pri ktorej pôjde o život.

Hlavné úlohy si v snímke strihli Kristen Stewart, Vincent Cassel, T. J. Miller, Jessica Henwick, John Gallagher Jr. a Mamoudou Athie. Podľa doterajších upútaviek sa zdá, že nás v kinosálach čaká poriadne napínavý a tiesnivý hororový zážitok. Kvalitných podmorských hororov nikdy nie je dosť, takže my v kine rozhodne chýbať nebudeme.

Rozhodne lákavo pôsobí aj obsadenie. Kristen Stewart už dávno dokázala, že je mimoriadne schopnou herečkou, Vincent Cassel je overený profík a T. J. Miller či John Gallagher Jr. už tiež mnohokrát potvrdili svoje kvality.

Podľa trailerov sa zdá, že by sme mohli dostať žánrovku, ktorá by dokázala zúročiť atraktívne prostredie a z neho vyplývajúcu klaustrofóbiu. Pridaj si k tomu záhadné zlo, ktoré sa hlavným hrdinom podarilo nechtiac prebudiť, a máš tu recept na solídne napínavú jazdu. Pod vodou dorazí do slovenských kín už 9. januára 2020.

CinemArt SK

Tento obsah vznikol v spolupráci s CinemArt


Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.