Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Taký drobný hlodavec má množstvo nesporných kvalít. Žerie všetko, čo mu príde pod ruku, od vecí, z ktorých by ho mohlo zduť až po tie, z ktorých ho zduje určite, budí ťa uprostred noci šprintom v koliesku, ktoré by si už vážne mal naolejovať a v prípade núdze poslúži ako bútľavá vŕba. Ale hlavne – vie ťa napumpovať adrenalínom lepšie ako epipen.

To nedávno zistil aj tento otecko, ktorého príbeh sa objavil na twitteri. Počas dcérinej neprítomnosti dostal na starosť jej škrečka, a ani vo sne by mu nenapadlo, že mu práve táto malá chlpatá guľka takmer privodí srdcový infarkt. Ale stalo sa. Po tom, čo hlodavca zavrel do behacej gule, mu na pár sekúnd nevenoval pozornosť… a galiba bola na svete.

Chester, tak sa volá malý kumpán, ktorý postavil 53-ročného muža do pozoru, ušiel. A otec, ktorý si nedokázal predstaviť, že by mal dcéru Steph pripraviť o milovaného domáceho maznáčika, to neznášal práve najlepšie. Odmietal sa zmieriť s predstavou, že by bol škrečok nadobro preč. S malou dušičkou teda oznámil dcére, čo sa stalo, a zahájil pátraciu akciu.

Vystrašený otec okamžite referoval dcére, čo sa deje

stephyj725 / Twitter (https://twitter.com/stephyj725)
stephyj725 / Twitter (https://twitter.com/stephyj725)
stephyj725 / Twitter (https://twitter.com/stephyj725)

Urobil všetko, čo bolo v jeho silách. Prezrel každý kút domu, dokonca nasypal okolo misky so žrádlom múku, aby videl, či si príde Chester naplniť bruško. A ako všetci v tejto chvíli dúfame, jeho snaha nevyšla navnivoč a malý prešibanec sa napokon objavil. „Toto bol najstresujúcejší deň v mojom živote, odkedy som skončil právnickú školu,“ písal otec Steph v ďalšej správe.

„Povedala som mu, že ľudia na Twitteri ho milujú. Tak si urobil vlasy a zapózoval.“

Steph si celú situáciu nemohla nechať pre seba. Rozkošné chovanie jej otca, odhodlaného dolapiť hlodavca stoj čo stoj, bolo jednoducho príliš úžasné na to, aby sa o ňom nedozvedela široká verejnosť.

Zavesila teda ich spoločnú konverzáciu na Twitter a stalo sa presne to, čo by jeden čakal. Ľudia si ju, otecka aj malého zloducha Chestera okamžite zamilovali a príspevok si za krátky čas vyslúžil takmer pol milióna srdiečok. 

Zdroj: stephyj725 / Twitter


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.