Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 2.5.2024
sk
Žigmund
cz
Zikmund

Ako malí sme všetci písali listy Ježiškovi. Bol to najjednoduchší spôsob, ako mu dať vedieť, čo si želáme pod stromček. Nie vždy sme však dostali všetko, čo na zozname bolo. Zo svojho zoznamu zrejme nedostane všetko ani 10-ročná dcérka, ktorá napísala pre mnohých zábavný zoznam pre Ježiška. Upozornil naň portál unilad.

Čo môže byť na zozname pre Ježiška také zvláštne, keď sa za krátky čas stane virálnym? Otecko 10-ročnej dcérky sa o zoznam podelil s používateľmi na Twitteri. V popise uvádza: „Moja 10-ročná dcéra je so svojím vianočným zoznamom poriadne mimo.“ Na svoj zoznam totiž umiestnila 26 položiek. Už toto číslo musí v človeku vzbudzovať akúsi pozornosť.

Mladá slečna si na svoj vianočný zoznam neumiestnila úplne lacné produkty. Okrem toho, že v zozname figuruje 4000 dolárov, nájdeš v ňom aj iPhone 11, Airpods, nový Mackbook air, reálneho zajaca, oblečenie, makeup, ružové Pumy, Gucci šľapky, Channel kabelku, parfum, esenciálny olej, budík či prací prostriedok. To však nie je všetko. Vypichli sme len tie najzaujímavejšie veci.

Keď sme boli malí my, nemali sme problém vyberať si, čo chceme umiestniť na náš zoznam Ježiškovi. Nemali sme totiž také možnosti, preto sme si nemuseli vyberať, či chceme najnovší laptop alebo najnovší telefón, keďže ich ceny sa momentálne rovnajú.

Malá slečna to vyriešila po svojom. Jednoducho na svoj zoznam dala všetko. Ak by sme mali prepočítať cenu všetkých vecí, ktoré sú na zozname, tak by sa určite vyšplhala na niekoľko tisícok. 

Nevšedný zoznam pre Ježiška okamžite zaujal mnohých ľudí. Viac než 22 000 zdieľaní a vyše 100 000 označení „páči sa mi to“ hovorí samo za seba. Ľudia sa, samozrejme, nezdržali ani vtipných komentárov. Toto si všimli niektorí z užívateľov:

„Zakamuflovaných 4000 dolárov je ťah rockovej hviezdy.“

@R_Lehmeier

„Dajte jej ten budík! Nech sa zobudí z toho sna, v ktorom si myslí, že všetko dostane.“

@JasVela_ 

„Budík, Gucci šľapky a nejaký prací prášok? To je poriadny rozptyl.“

@ItsKamillah

Santa Claus Art GIF - Find & Share on GIPHY

Zdroj: unilad


Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.