Pizza či hranolčeky. Jedlá, ktoré na druhý deň už veľa ľudí nemusí

Niektoré jedlá sú jednoducho určené na okamžitú konzumáciu, a tak by to malo aj zostať.

Áno, hovorí sa, že jeme preto, aby sme žili, ale povedzme si pravdu: žijeme preto, aby sme jedli. Aké iné potešenie zo života by sme potom mali, ak by to nebolo práve jedlo? Existuje veľké množstvo jedál. S mäsom, bez mäsa, vyprážané, pečené, sladké a slané. Jednou z kategórií jedál by mali byť aj také, ktoré vôbec nechutia dobre na druhý deň.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Každé jedlo je, samozrejme, najlepšie práve vtedy, keď sa uvarí. Niektorým prihriatie vôbec neškodí, no naopak, nájdu sa aj jedlá, ktoré chutia na druhý deň úplne zle. A veruže, ani to prihriatie im veľmi nepomôže. Možno aj ty patríš k ľuďom, ktorí niektoré z týchto jedál nemajú úplne najradšej na druhý deň.

Hranolčeky

Neexistujú hranolčeky, ktoré by boli dobré na druhý deň. Ani po pár hodinách nebývajú dobré. A zohriate už vôbec.

Palacinky

Okej, niekomu možno studené, na okrajoch obschnuté palacinky chutia, ale zrejme sa väčšina z nás zhodne v tom, že jednoducho nie.

Profimedia

Sushi

Je vôbec niekto taký, kto si odložil sushi na druhý deň?!

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Rezeň

Horší môže byť už len vyprážaný syr. Všetko, čo má na sebe strúhanku, je vždy na druhý deň o dosť horšie, ako keď to bolo čerstvé.

Profimedia

Šišky

Také fajnové nadýchané šišky sú najlepšie práve čerstvé. Nebudeme o tom diskutovať.

Odporúčame prečítať:

TOP 10 memes, ktoré vás bavili minulý týždeň najviac #195

Langoš

Keďže je z rovnakého cesta ako šišky, rovnako sa z neho na druhý deň stáva nechutná vec.

Profimedia
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Puding

Okej, sú ľudia, ktorí milujú studený, stuhnutý puding. Sú zrejme asi len dve kategórie ľudí: tí, čo ho zjedia ešte teplý, a tí, čo ho jedia zásadne až na druhý deň.

Pizza

Jasné, všetci jedávame pizzu aj na druhý deň, ale vôbec nie je taká chutná, ako keď bola čerstvá. Pro tip: keď pizzu ohrievaš na druhý deň v mikrovlnke, pridaj k nej štamperlík s vodou, bude tak chutiť oveľa lepšie. Ešte chutnejšia však bude, keď si ju zohreješ v rúre.

Shutterstock

Chlieb vo vajci

Milovaný “bundáš kenír“. Existuje vôbec domácnosť, kde ostane chlieb vo vajci aj do druhého dňa?

Odporúčame prečítať:

Kristýna sa narodila bez konečníka: Kedysi som mohla prespať pokojne až 16 hodín denne a 4 hodiny som trávila na toalete (ROZHOVOR)

Hamburger

Hamburger je jedným z príkladov jedál, ktoré by sa mali VŽDY konzumovať hneď. Keď si ho necháš “na potom“, vznikne ti z neho nejaká divná rozmočená žemľa s ďalšími zvláštne vyzerajúcimi ingredienciami.

Shutterstock
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Halušky s bryndzou

Halušky s bryndzou sa síce dajú ohriať, je to celkom aj jedlé, no nie je to ono. Asi len málokto si dokáže odložiť toto jedlo na druhý deň.

Zemiakové placky

Chutia na druhý deň ako podošvy. Jednoducho – nedá sa.

Profimedia

Tagy:
REKLAMA
Redakcia
Redakcia EMEFKA je tím skúsených redaktorov, autorov a kreatívcov, ktorí denne prinášajú zábavný, inšpiratívny a aktuálny obsah zo sveta popkultúry, lifestyle a spoločenského diania. Naši autori dbajú na kvalitu, overovanie faktov a originalitu, aby čitateľom poskytli spoľahlivé a pútavé články, ktoré si získali tisíce fanúšikov po celom Slovensku.
Najčítanejšie
Podobné