Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Do slovenských kín prichádza pozoruhodne vyzerajúca kriminálna dráma. Snímku Kráľovné zločinu natočila Andrea Berloff ako svoj režisérsky debut. Zavedie nás v ňom do New Yorku 70. rokov. V centre príbehu bude trojica žien, ktoré sú manželkami obávaných gangstrov.

Keď však ich manželia skončia za mrežami, ženy ostanú bez peňazí a veľmi rýchlo pochopia, že musia vziať osud do vlastných rúk. Rozbehnuté kšefty ich manželov sa teda pokúsia dokončiť.

Námet znie naozaj zaujímavo, na prvý pohľad môže pripomenúť kriminálku Vdovy od Stevea McQueena, avšak po zhliadnutí traileru nemáme obavu, že si režisérka pôjde vlastnou cestou. V hlavných úlohách sa predstavia Melissa McCarthy, Tiffany Haddish a Elisabeth Moss.

Pre Melissu McCarthy ide (po skvelej dráme Can You Ever Forgive Me?) už o druhý „vážne mienený“ film v krátkej dobe, a musíme uznať, že Melisse dramatické úlohy naozaj sedia viac než prihlúple komédie. Okrem nich uvidíme aj hercov ako Margo Martindale, Domhnall Gleeson, James Badge Dale, Bill Camp či Brian d’Arcy James.

Trailer navyše láka na dynamickú, atmosférickú a celkom štýlovú jazdu, v ktorej nebude núdza ani o humor. Nás rozhodne nalákal a v kine určite budeme. Čo ty? Do slovenských kín snímka dorazí už 8. augusta 2019.

Continental Film

Zdroj: Continental Film SK


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.