Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Už od počiatku hotelového biznisu riešia ich prevádzkovatelia tri veľké otázky: Ako najlepšie uspokojiť zákazníka a spraviť jeho pobyt čo najpríjemnejším? Ako sa odlíšiť od konkurencie a presvedčiť ľudí, aby strávili noc práve v našom podniku? Ako sa dá lacno očistiť koberec od zvratkov?

Na všetky otázky okrem tretej našli odpoveď v Kimpton Hotel Monaco v Denveri. Veci nijako nekomplikovali a všetko vyriešili jedným šmahom. Do svojej ponuky zaradil niečo, čo vždy spoľahlivo funguje: šteniatka!

Keanu Reeves Puppies GIF - Find & Share on GIPHY

Po objednaní špeciálnej služby „Puppies + Prosecco“ ti priamo do izby personál prinesie šesť až desať šteniatok. Táto skupinka chlpatých kamošov ti je k dispozícii na celú jednu hodinu. Psíčkovská párty je k dispozícii len pre zákazníkov, ktorí sú ubytovaní v luxusných izbách. Po ruke je aj odborník na psy, ktorý ti ochotne zodpovie akúkoľvek otázku.

Ako je zrejmé z názvu Puppies + Prosecco, súčasťou balíčka je aj občerstvenie. V psej spoločnosti si môžeš uchlipkávať z prosecca a zahryznúť si do talianskych jednohubiek tzv. cicchetti. Psia návšteva bude rozhodne veľmi príjemná nielen pre teba, ale aj pre psíky – okrem toho, že sa s tebou výborne zahrajú, hotel venuje 50% ziskov útulku Lifeline Puppy Rescue.

Znie to ako parádny deal, ktorým by sa určite mohli inšpirovať aj slovenské hotely.

Zdroj: metro.co.uk


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.