Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 30.4.2024
sk
Anastázia
cz
Blahoslav

Čo by to bolo za leto bez dobrej romantickej komédie? Tento rok sa zrejme očakávaného romantického hitu zhostí film Stará láska nehrdzavie od režiséra Jonathana Levina. V tejto lákavo vyzerajúcej snímke budeme sledovať pomerne netradičný vzťah.

Charlotte Field (Charlize Theron) je pôvabná, ambiciózna kandidátka na prezidentku Spojených štátov. Oproti tomu, Fred Flarsky (Seth Rogen), je v podstate lúzer, ktorý je večne v problémoch a momentálne je bez práce, hoci sa snaží preraziť ako novinár.

Čo týchto dvoch ľudí môže spájať? Aspoň niečo by sa predsa len našlo. Charlotte totiž kedysi dávno malému Fredovi robila pestúnku, a ten sa do nej, samozrejme, platonicky zamiloval. Keď si Charlotte po rokoch prekvapivo Freda vyberie ako svojho pomocníka a autora jej prejavov pri kampani na prezidentku, tak je jasné, že nebude núdza o plno šialených a zábavných situácií. A nebude núdza ani o tú pravú romantiku.

Vo vedľajších úlohách sa predstavia aj Alexander Skarsgård, Andy Serkis, O’Shea Jackson Jr., June Diane Raphael a Randall Park. Snímka si už stihla odbiť premiéru v domovskej Amerike a pozbierala veľmi sľubné hodnotenia kritikov aj divákov.

Tí chválili najmä skvelú chémiu medzi Theron a Rogenom, ich skvelé herecké výkony, zábavné vtipy a celkovú pohodovú atmosféru. Zdá sa teda, že nás čaká skutočne skvelá romantická komédia, ktorá je ako stvorená na letné mesiace. Do siete kín CINEMAX Stará láska nehrdzavie dorazí 11. júla 2019.

CINEMAX

Tento clanok ti prinasa CINEMAX
Tento clanok ti prinasa CINEMAX


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.