Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Bratislavskí policajti sa lúčia s len 28-ročným kolegom, ktorý ich nečakane opustil

Filipovu životnú cestu preťala tragédia.


Kolega, budeš nám chýbať. Bratislavská polícia na svojom profile na Facebooku zverejnila smutnú správu. Nečakane zahynul len 28-ročný nadstrážmajster Filip Džupin, ktorý slúžil ako referent 7. čaty Pohotovostnej motorizovanej jednotky Odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Srdcervúce slová blízkych

Veľkú ľútosť nad touto tragédiou vyjadrujú nielen náhodní komentujúci na sociálnych sieťach, ale aj všetci tí, ktorí Džupina poznali ako kolegu či kamaráta. „No jo Filipe.. ešte nedávno som ťa videl bicyklovať po násype, šťastného, plného života.. nech ti je zem ľahká,“ znie jeden z odkazov na Facebooku.

„Mal som šťastie, že som mal za najlepšieho priateľa práve teba. Ja tu pre teba stále budem, kamarát môj. Ten smútok a to, ako nám tu budeš chýbať, nedokážem opísať. Filip, kamarát môj, odpočívaj v pokoji,“ takýmito slovami sa s policajtom lúčil jeden z jeho blízkych priateľov.

minimálna mzda vo svete za rok 2023, dá sa vyžiť z minimálnej mzdy

Určite si prečítaj:

Takáto je v roku 2023 minimálna mzda vo svete. Kde sa z nej dá reálne vyžiť?

Osudnou mu bola nehoda

Život mladého policajta vyhasol pri tragickej nehode na ceste. Počas jazdy na motorke sa Džupin zrazil s autom, ktoré šoféroval 39-ročný muž. Nehoda sa stala neďaleko Prešova. Napriek snahe záchranárov sa Džupina nepodarilo zachrániť.

Šofér bol ihneď po nehode podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Policajti sa tak naďalej zaoberajú vyšetrovaním príčin hroznej tragédie, ktorá stála život ich kolegu.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.