Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Známa Slovenka skúša opäť umelé oplodnenie. Má už len pár pokusov

Na celý proces sa veľmi teší.


Známa slovenská playmate a dnes už aj mamička Eva Cifrová chce v živote podstúpiť ďalší veľký krok. Nedávno porodila vďaka umelému oplodneniu dcérku Elayu, tam sa to však pre ňu ako matku nekončí. Ako upozornil portál Topky, kráska chce ešte jedno dieťa.

Cifrová sa stala matkou ešte minulý rok v auguste. Hneď na prvý pokus sa jej podarilo otehotnieť vďaka umelému oplodneniu IVF. Na svet priniesla dcérku Elayu. Teraz by pre ňu chcela súrodenca. O svojom záujme o ďalšie dieťa informovala na Instagrame.

„Opäť u mňa ožíva téma IVF, len s tým, že sa pripravujem na druhý vklad embrya,” píše Cifrová na Instagrame. Topky sa s ňou spojili a vyspovedali ju ohľadom jej plánov. „Na vklad embrya môžem ísť najskôr v auguste. Rodila som sekciou, tak z toho dôvodu mi bolo odporučené ísť do druhého tehotenstva až po roku,” vysvetlila modelka. Dodala, že k špecializovanému lekárovi by mala ísť už v júni.

Dara Rolins výsmech za plastiku

Mohlo by ťa zaujímať:

Dara Rolins dostala veľký výsmech za jej plastiku. Takto okomentoval výsledok odborník

Na ďalšie dieťa sa veľmi teší

Topky sa jej pýtali aj na obavy. „Nemám veru žiadne, pretože teraz to bude jednoduché, keďže máme už zamrazené embrya,“ povedala Eva Cifrová.

Uviedla, že má ešte tri pokusy, vraj si partnerom Lukášom dali na začiatku otestovať 7 embryí pomocou genetického vyšetrenia PGT, aby boli pripravení. „Na základe týchto testov mám otestované všetky embryá a zo 7 embryí sme mali 4 zdravé a tie sa zamrazili. Použilo sa jedno a z toho vznikla Elaya. Tri nám zostali,“ vysvetlila.

Zo siedmich testovaných embryí boli vraj tri vylúčené, jedno malo Downov syndróm a dalšie dve boli odsúdené na neúspech. Cifrová dúfa, že to vyjde opäť na prvý raz. Tvrdí, že sa teší na všetko, čo to sprevádza, od toho, keď uvidí pozitívny tehotenský test, na prvé sono, na pôrodnicu a na ďalšie dieťa.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.