20 záberov z reštaurácií, ktoré budú blízke každému, kto pracoval v gastre

Číslo 4 zažil hádam každý zamestnanec tohto odvetvia.


Práca v gastre je náročnejšia, ako si mnohí myslia. Zodraté nohy čašníkov, dopálené ruky kuchárov či zaslzené oči krájačov cibule, to všetko je len zlomkom toho, aké veci sa odohrávajú na pozadí tvojej objednávky. Dnes sme si pre teba pripravili zbierku záberov, ktoré ti čo-to o práci v reštaurácii odhalia. Pokiaľ si si ju už stihol vyskúšať, nepochybujeme, že sa s nimi stotožníš.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

1. „Náš kuchár po niekoľkých hektických týždňoch.“

2. Keď si niekto objedná volské oko bez tekutého žĺtka

3. Keď sa z teba stane profesionálny čuchač paradajok, lebo v nich „niečo smrdí“

4. Zúfalé situácie, zúfalé riešenia

5. „Ako môj kolega váži maslo.“

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Mohlo by ťa zaujímať:

Máš poslednú šancu. Vyhraj e-bike v hodnote 3 800 eur, s ktorým si užiješ každú jazdu

6. Na niektoré veci treba ísť rozumom, nie silou

7. Vynaliezavosti sa medze nekladú

8. „Pokazil sa nám mixér. Modlite sa za moju ruku.“

9. „Náš digestor je taký hlučný, že nám začali rozdávať štuple do uší.“

10. Nezvaný hosť

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:
REKLAMA
Michaela Molnárová
Písanie je pre mňa spôsob, ako sprostredkovať realitu ostatným. Venujem sa mu odmalička a profesionálne pôsobím na EMEFKE od roku 2017. Mojou špecializáciou sú ľudské príbehy a rozhovory so zaujímavými ľuďmi zo Slovenska.Už niekoľko rokov žijem v Južnej Kórei, preto moje články často obsahujú aj cestovateľské zážitky a pútavé detaily o živote v Ázii. Vo voľnom čase ma pravdepodobne nájdete, ako si doprajem niečo sladké, čo sa malo zjesť až zajtra.
Najčítanejšie
Podobné