Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Štvrtok 19.9.2024
sk
Konštantín
cz
Zita

Ako vyzerá Helena Vondráčková bez retuše? Toto je tvár 76-ročnej speváčky bez profesionálneho mejkapu

Vondráčková prekvapila fotkami na sociálnej sieti.


Česká speváčka Helena Vondráčková býva vždy na rôznych akciách a v televíznych reláciách dokonale nalíčená a upravená. Pri pohľade na ňu by nikto nepovedal, že o pár rokov oslávi už 80. narodeniny.

Možno máte pri pohľade na Vondráčkovú pocit, že táto žena nestarne a už dvadsať rokov vyzerá rovnako. Niekedy sa zdá, akoby našla elixír mladosti, píše magazín Pre Ženu. Vyzerá však rovnako dobre aj bez mejkapu a retuše?

Dobrý mejkap dokáže so ženskou tvárou hotové zázraky. Ale ako vyzerá spevácka legenda bez profesionálneho mejkapu a stylingu? Helena, ktorá je vášnivá pestovateľka, sa na sociálnych sieťach pochválila jedinečnými fotkami.

V jej zimnej záhrade sa jej totiž podarilo vypestovať banány. Helena sa nimi pochválila fanúšikom, no neúmyselne odhalila aj to, ako vyzerá bez líčidiel a s neupravenými vlasmi. Na to, že koncom júna oslávi 77. narodeniny, vyzerá ozaj skvele. V minulosti Vondráčková priznala, že podstúpila viacero skrášľovacích zákrokov, vďaka ktorým vyzerá oveľa mladšie ako jej rovesníčky.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.