Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 23.9.2024
sk
Zdenka
cz
Berta
, Bertina

Ľudia jej vykrikujú, že zomrie predčasne. Plus-size influencerka však svoje faldíky miluje

Nehanbí sa na internete otvorene priznať, koľko váži.


Ľudia na internete jej predpovedajú predčasnú smrť, ona však na svoje faldíky nedá dopustiť. Julia Sena, 30-ročná influencerka pôvodom z Filipín, si je plne vedomá, že jej postava nespadá do konvenčných štandardov krásy. Napriek tomu sa naučila ľúbiť svoje telo presne také, aké je. Ľudia na internete jej to však neprajú.

„Dostávam presne také reakcie, ako každý iný tučný človek, ktorý sa rozhodol tvoriť online obsah,“ vysvetľuje Julia, ktorá sa neraz stala terčom urážok a virtuálnej šikany. „Najhorší sú ľudia, ktorí mi v komentároch vravia, že čoskoro zomriem, lebo žijem nezdravo. Kto by bol povedal, že láska k svojmu telu bez ohľadu na jeho veľkosť rozpúta taký problém?!“ hovorí.

Nehanbí sa povedať, koľko váži

Julia prezradila, že ľudia mali s jej zovňajškom problém prakticky odjakživa – aj keď bola ešte dieťa. Nešlo pritom len o jej váhu. „Bola som väčšia, mala som prirodzené krivky, tmavšiu pleť a kučeravé vlasy. Spoločnosť ma donútila myslieť si, že som niečo menej,“ spomína kyprá Filipínka na dospievanie plné prekážok.

Ľudia jej vykrikujú, že zomrie predčasne. Plus-size influencerka však svoje faldíky miluje
Profimedia

Dnes je však už niekde celkom inde a dobre vie, že jej hodnota nijako nesúvisí s tým, ako vyzerá alebo koľko váži. „Keď som prestala počúvať názory ostatných a vyhľadávať ich uznanie, začalo sa mi žiť lepšie,“ tvrdí Julia a zároveň dodáva, že sa snaží normalizovať rozprávanie o hmotnosti na internete. „Snažím sa byť ohľadom toho transparentná. Vážim 150 kilogramov,“ prezrádza.

Mohlo by ťa zaujímať:

Slovenská plus size blogerka Lívia: Som obézna, no obezitu nepropagujem. Mojím cieľom je ukázať ženám, že aj s krivkami môžu vyzerať štýlovo


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.