Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Štvornohého miláčika si môžeš zobrať už aj do lietadla. Koľko stojí letenka psou aerolinkou?

O letenky je obrovský záujem.


Rád cestuješ letecky a vždy si chcel zobrať so sebou aj svojho štvornohého parťáka, no predstava, že nebude s tebou, ale niekde pri batožine, sa ti nepozdáva?

Letecká spoločnosť BARK Air tento problém za teba vyriešila. Ide o vôbec prvú psiu aerolinku, ktorá má za sebou už prvý let a domáci miláčikovia sa na palube lietadla cítia ako v prvej triede, informuje Reuters. Ako vyzerajú služby a koľko stojí letenka?

BARK Air chce predovšetkým rozmaznávať domácich miláčikov. Svoj prvý let vypravili z New Yorku do Los Angeles. Generálny riaditeľ spoločnosti Matt Meeker povedal, že podnikateľský nápad vznikol, keď sa pokúšal letecky prepraviť Huga, svoju nemeckú dogu. „Nemohol som s ním cestovať na dlhé vzdialenosti a napadlo mi, že by mala existovať letecká spoločnosť, ktorá by sa zamerala na psy,“ povedal Meeker.

Koľko stojí letenka?

„Všetko prispôsobujeme psovi, snažíme sa znížiť jeho úzkosť a stres, aby mal v lietadle čo najpohodlnejší zážitok bez strachu,“ dodal riaditeľ. Zážitok pre psa sa začína čakárňou plnou pochúťok a rýchlym check-inom. BARK Air ponúka aj palubné kúpele pre šteniatka a menu so „psím šampanským“ a „barkaccinom“.

Odporúčame prečítať:

Najstudenšie peklo na Zemi. Ako vyzeral bežný deň v sovietskom gulagu?

Cieľom spoločnosti je predať 10 leteniek na jeden let, aby bolo miesto pre 10 psov, hoci luxusné lietadlo pojme až 15 ľudí. Letenky pre jednu osobu a jedného psa stoja 8 000 amerických dolárov za jednosmerný medzinárodný let alebo 6 000 amerických dolárov za vnútroštátny let. Meeker tvrdí, že ceny by sa v budúcnosti mohli znížiť.

„Dnes, keď začíname, fungujeme so stratou. Ide o to, že časom máme celkom jasnú cestu, ako znížiť cenu pre spotrebiteľa a znížiť naše náklady. A to príde s rozsahom a väčším počtom trás,“ uviedol Meeker. V súčasnosti spoločnosť BARK Air lieta medzi New Yorkom, Los Angeles a Londýnom.

Profimedia

Spoločnosť zvažuje pridanie letov do Paríža, Milána, Chicaga, Seattlu a sezónnych destinácií na Floride a v Arizone po tom, čo dostala 15 000 žiadostí o nové destinácie.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.