Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg

Vráti sa ešte Zlatica Puškárová do Televíznych novín? Takýto je jej súčasný zdravotný stav

Uvidíme moderátorku ešte na obrazovkách TV Markíza?


Moderátorka Zlatica Puškárová (46) sa už niekoľko mesiacov neobjavuje na televíznych obrazovkách. Dôvodom boli dlhodobo pretrvávajúce zdravotné problémy.

Napriek tomu, že sa mala už niekoľkokrát vrátiť do Televíznych novín, doposiaľ sa tak nestalo, pretože u nej pretrvávali respiračné ťažkosti, píše denník Plus JEDEN DEŇ. Ako je však možné, že iné moderovanie zvláda?

Zlatica sa v práci prestala objavovať v novembri minulého roka. Síce sa na televízne obrazovky vrátila späť 15. februára, jej návrat netrval dlho. 

„Po respiračných problémoch mi pretrvávajú problémy s pľúcami, rýchlo sa zadýcham a mávam záchvat kašľa. Hoci som sa cítila oveľa lepšie a veľmi som sa tešila do práce, pravdou je, že prostredie štúdia a intenzívna profesionálna práca s hlasom sú pre mňa vzhľadom na zdravotný stav stále komplikované,“ oznámila vtedy sledovateľom.

Jej návrat do Televíznych novín je teda stále otázny. Navyše, súčasná situácia v TV Markíza je viac než dusná. Všetko sa to začalo verejným vyhlásením Michala Kovačiča v relácii Na telo a následnou odozvou jeho kolegov, ale aj drsným stanoviskom televízie.

Mohlo by ťa zaujímať:

Zlatica Puškárová sa vyjadrila k situácii v Markíze: Veľmi ma mrzí táto eskalácia, napísala

Puškárová sa v súčasnosti venuje hlavne svojej rodine a sem-tam si nájde čas aj na svojich fanúšikov, ktorým sa prihovorí cez sociálne siete. Nedávno však mnohých prekvapila informácia, že Zlatica moderovala na jednej konferencii. „Včera som spolumoderoval so Zlaticou Puškárovou diskusný panel na konferencii Vizionári,“ napísal v utorok Šimon Jeseňák. Moderátorka pôsobila počas moderovania zdravo a žiadny dusivý kašeľ ju počas toho netrápil.

Čo na to Zlatica?

„Už som dávnejšie fit. Táto diskusia bolo vlastne moderovanie aj pre Markízu. Ale ešte ten celý balík informácií o mne nie je teraz dobre načasovaný. Potom vám to priblížim, ale teraz ešte nie. Musí sa to celé nejakým spôsobom upokojiť. Moderovala som diskusiu, ktorá sa vysiela aj pre web Markízy, bola to jedna konferencia – k téme zdravotníctvo. Už sa cítim OK. Prešla som si všeličím,“ prezradila denníku.

Zlatica následne na Instagrame priznala aj to, že už dlhšie nie je PN, čo však verejnosť netušila. „Už nie som PN. Ďakujem lekárom za starostlivosť, do bodky sa naplnili ich predpovede, že respiračné komplikácie môžu trvať aj pol roka,“ napísala na sociálnej sieti.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.