Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Influencerka sa posťažovala na „drzé“ správanie reštaurácie. Internet ju vysmial

Pokus o spoluprácu, ktorý nedopadol podľa predstáv.


Po zamietnutej ponuke spolupráce sa posťažovala na internete, ľudia však nemali pocit, že by bola v práve. Samozvaná influencerka a tvorkyňa digitálneho obsahu Jamieson May, ktorá na TikToku vystupuje ako @jamiesonmayyy, ponúkla reštaurácii možnosť kolaborácie. Namiesto súhlasu sa však dočkala odpovede, ktorá ju nemilo zaskočila.

„Toto je varovanie pre všetkých tvorcov obsahu, ktorí pracujú v oblasti jedla, cestovania a životného štýlu. Včera som od reštaurácie, s ktorou som chcela spolupracovať, dostala tú najpríšernejšiu správu,“ hovorí vo videu, ktoré nazbieralo tisíce videní. Podľa screenshotu vo videu ide o vegánsko-vegetariánsku reštauráciu v austrálskom Melbourne.

Nebola pre nich dostatočne vplyvná

Ako to býva zvykom, Jamieson vypracovala reštaurácii ponuku so všetkým, čo by pre nich mohla urobiť, im sa však nezdala dostatočne vplyvná. „Zdá sa, že nemáš takmer žiadnych sledovateľov. Možno by si sa nám mala skúsiť ozvať, keď budeš mať viac ako 100-tisíc,“ odpísali jej z reštaurácie. Jamieson má zatiaľ 10-tisíc sledujúcich na TikToku a 15-tisíc na Instagrame.

Influencerka ostala pohoršená a na rovinu im napísala, že ich reakcia bola drzá. „Možno áno, ale ty predstieraš, že máš vplyv na internete, a to nie je pravda. Len sme povedali, nech sa vrátiš, keď reálne budeš schopná urobiť to, čo si myslíš, že si schopná urobiť. Je drzé pochybovať o niečom, čo očividne nie je pravda?“ odpísali jej.

@jamiesonmayyy

I just can’t believe that someone else in the professional industry of marketing and having there own business would say this to another human being ❤️‍🩹 Your follower count does not define you! You might have 10x better content then someone with 1 million followers!! I wanted to create this video to let all other content creators know that this is extremely unprofessional and disgusting. – #melbournerestaurants #melbournerestaurant #contentcreator #melbournefood #exposingthetruth #exposingfooditem #exposingrestaurants #contentcreatortips

♬ original sound – jamieson may 🧚🏼

To Jamieson pobúrilo ešte väčšmi. Podľa nej by bolo prijateľnejšie, keby jej zaklamali a povedali, že momentálne nie sú otvorení spoluprácam. Takáto hrubá reakcia nebola namieste.

Ľudia jej nedali za pravdu

Jamieson po čase vypla možnosť zanechávať pod videom komentáre. Tie, ktoré stihla dostať, totiž neboli práve pozitívne. „Predstav si, koľko podobných influencerov im píše denne. Ani ja by som už nemala nervy na slušné odpovede,“ stálo v jednom z komentárov. „Predpokladám, že si chcela niečo zadarmo, respektíve za zviditeľnenie,“ písalo sa zase v ďalšom.

Reakcia reštaurácie

Negatívne video obletelo internet a nie je prekvapením, že sa dostalo aj k majiteľom reštaurácie Patsy’s, o ktorej influencerka rozpráva. „Keď sa pozriete na jej profily, je celkom očividné, prečo sme s ňou nechceli spolupracovať. Jej sledovatelia nie sú ľudia, ktorí k nám chodia často. Myslím si, že sa týmito príspevkami len snažila zviditeľniť,“ vyjadril sa spolumajiteľ podniku Mathew Guthrie pre portál News.com.au.


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.