Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Toto sú vraj najhoršie svokry zo všetkých. Ak ti prídu do života, radšej si svadbu dvakrát rozmysli

Toto sú najhoršie svokry podľa znamenia zverokruhu.


Vzťah so svokrou môže mať obrovský vplyv na šťastie a pohodu v manželstve. Keď je svokra náročná, manipulatívna alebo nepríjemná, môže to spôsobiť značné napätie. Naopak, ak ide o vyrovnanú, pokojnú ženu so zmyslom pre súkromie svojich detí, je to doslova radosť na zemi mať takúto druhú mamu.

Pohľad na to, predispozície k čomu máme zakódované v našom ja ako dar z nebies, nám môže dať aj astrológia. Niektoré osobnosti sú náročnejšie, iné zas prívetivejšie, tak sa poď s nami pozrieť na to, čo znamenia hovoria o svokrách. Tu je trojica najhorších svokier.

Býk

Svokra narodená v znamení Býka môže byť skutočnou výzvou. Býci sú známi svojou tvrdohlavosťou a neochotou ustúpiť. Ich silná vôľa a odhodlanie môžu viesť k mnohým konfliktom vo vzťahu. Okrem toho, ak táto svokra príliš zúfalo lipne na svojich spôsoboch a očakáva, že aj vy sa im budete prispôsobovať, môže to vytvoriť neprekonateľné prekážky v interakciách a komunikácii.

Odporúčame prečítať:

Dnes na TV JOJ štartuje šou Zradcovia. V zahraničí trhá rekordy

Škorpión

Svokra so znamením Škorpióna môže byť extrémne náročná a manipulatívna. Škorpióni majú tendenciu držať všetku kontrolu vo svojich rukách a často sa snažia ovplyvniť rozhodnutia svojich detí a ich partnerov. Ich intenzívna povaha a potreba moci môže vytvárať toxické prostredie, ktoré ovplyvňuje rodinné vzťahy a spôsobuje stres.

Panna

Svokry narodené v znamení Panny sú známe svojou detailistickou povahou a kritickým myslením. Môžu sa miešať do každého aspektu vášho života a byť veľmi náročné. Ich neustála kritika a nepokojný prístup môžu byť veľmi vyčerpávajúce, a to najmä pre citlivejšie povahy. Pretože majú vysoké štandardy a očakávajú dokonalosť, môže byť veľmi ťažké uspokojiť ich požiadavky.

Keď máš svokru so znamením Býka, Škorpióna alebo Panny, môžeš sa ocitnúť vo veľmi náročnej situácii. Dôležité je nájsť spôsoby, ako sa vyrovnať s ich osobnosťami a zachovať mier a harmóniu vo vašom manželstve a rodine. Komunikácia a nastavenie hraníc môžu byť kľúčové pri zvládaní týchto náročných vzťahov.

Toto sú vraj najhoršie svokry so všetkých. Ak ti prídu do života, radšej si svadbu dvakrát rozmysli
Shutterstock

Tagy:

Veronika Kužmová
Som z východu a som na to hrdá. Vyštudovala som editorstvo a vydavateľskú prax a raz by som chcela zeditovať knihu, ktorá vyhrá Nobelovu cenu. Zaujímam sa o zdravý životný štýl a rada cvičím, aby som potom mohla robiť svoju druhú najobľúbenejšiu činnosť - jesť.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.