Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia prezradili, aké veci mali zachrániť ich vzťahy, no napokon ich práve tie pochovali

"Požiadal ma o ruku."

S niektorými vzťahmi sa ťažko lúči. Aj keď vidíš, že to medzi vami už dlhšie nie je ružové, je náročné len tak si zbaliť kufre a zahodiť všetko, čo ste spolu prežili, do koša. Títo ľudia z Redditu o tom vedia svoje. Nechceli povedať posledné zbohom, preto sa snažili svoj vzťah zachrániť… napokon im však práve táto snaha bola osudnou.

1. Presťahovali sme sa bližšie k jej rodine, aby s nimi mohla tráviť viac času. Jediné, čo sa zmenilo, bolo, že som musel zmeniť prácu – a teda sa vzdať svojej práce snov. Najprv bola nešťastná len ona, potom sme už boli nešťastní obaja.

2. Môj niekdajší kamarát požiadal svoju frajerku o ruku pred celou jej rodinou. V sekunde začal mať pochybnosti a rozpútal hádku len preto, aby mohol tú žiadosť o ruku stiahnuť. Úplne im to zničilo vzťah a zakrátko sa rozišli.

3. Moja ex sa odsťahovala, aby nám obom dala priestor zistiť, čo vlastne chceme. O pár týždňov neskôr môj 11-ročný syn poznamenal, aký je doma pokoj, keď tu mamina nie je. Krátko nato sa chcela vrátiť domov, lebo jej druhý byt potreboval menšiu prerábku, a predstava, že ju zase budem vídať každý deň, mi nahnala zimomriavky. Vtedy som pochopil, že tam už nie je čo zachraňovať.

4. Bývalá ma presvedčila, že keď sa presťahujeme do jej odporného malého rodného mesta, náš život bude podstatne jednoduchší. Všetko bude lacnejšie, nebudeme mať toľko stresu… Po dvoch mesiacoch sa vychrápala s chlapom, do ktorého bola zamilovaná už od strednej, a zo mňa sa stal bezdomovec.

Ľudia prezradili, aké veci mali zachrániť ich vzťahy, no napokon ich práve tie pochovali
Shutterstock

5. Požiadal ma o ruku. Úplne nás to pochovalo. Nie preto, že ma požiadal o ruku, ale preto, že to urobil v najkritickejšom momente nášho vzťahu počas lyžovačky, na ktorej so mnou pred spomínanou žiadosťou prehodil ledva dve vety. Nemal ani prsteň. Povedal, že ak mu poviem áno, tak pôjde nejaký kúpiť, inak sa to neoplatí.

6. Kamarát zorganizoval večeru, ktorá mala byť poslednou šancou vzkriesiť vzťah s jeho vtedajšou frajerkou. Počas nej sa uňho v panike zastavil ďalší kamarát, ktorý nutne potreboval použiť toaletu. Frajerka sa nahnevala, že im celý byt smrdí ako h*vno, zobrala si veci a odišla. Na druhý deň bolo po všetkom.

Odporúčame prečítať:

Kvíz: Ktoré aplikácie ťa najlepšie vystihujú? Zisti, ktoré by si mal začať používať!

7. Povedala, že by sme mali skúsiť otvorený vzťah, a prizvala k nám iného muža. O chvíľu ma začala totálne ignorovať a všetok čas trávila len s ním.

8. Obaja sme napísali 3 veci, ktoré nám na našom vzťahu vadia a chceli by sme ich zmeniť. Jej boli veci, ktoré mi vytkla už rok dozadu a ja som ich prestal robiť. Keď som na to upozornil, začala sa brániť, že ich stále robím. Ja som mal len jednu – žiadal som ju, aby so mnou aspoň raz za mesiac išla na poriadne rande. Povedala, že to zváži. Vtedy som pochopil.

Ľudia prezradili, aké veci mali zachrániť ich vzťahy, no napokon ich práve tie pochovali
Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.