Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Nová dvojica v Teleráne má za sebou premiéru. Toto si o nej myslia Slováci

Pôvodná dvojica skončila po dvadsiatich rokoch.


Ešte koncom mája sme ťa informovali o tom, že obľúbená dvojica v Teleráne končí. Roman Juraško a Lenka Šóošová po dvadsiatich rokoch odmoderovali ranné vysielanie naposledy 28. mája.

Stopku Teleránu dala práve moderátorka. Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, časť mojej identity a tiež kus života. Životnú energiu však nemáme bezodnú a čas prináša do života nové priority. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť,“ vyjadrila sa vtedy.

 „Končí sa pre mňa jedna obrovská životná etapa a ja sa chcem v prvom rade poďakovať Lenke za všetky tie roky, ktoré neboli len o práci, ale aj o priateľstve na celý život. Naše spoločné ranné vstávania sa síce končia, avšak priateľstvo pokračuje, a to je to najdôležitejšie,“ vyjadril sa Roman Juraško.

Teleráno navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou. Je to skvelá relácia. Veľa som sa v ňom naučil, no predovšetkým mi vďaka nemu vstúpili do života úžasní kolegovia a kamaráti, hostia a, samozrejme, naši diváci. Je však načase ísť ďalej a ja sa veľmi teším, že môžem ako moderátor doplniť skvelý tím magazínu Reflex,“ dodal pre portál markiza.sk.

Odporúčame prečítať:

Dnes na TV JOJ štartuje šou Zradcovia. V zahraničí trhá rekordy

Stálicu nahradila mladá dvojica v zložení Simony Ondruškovej, ktorá je známa aj ako moderátorka v rádiu Europa 2, a Mareka Polomského, ktorý sa moderovaniu venuje už od strednej školy.

„My sme sa s Marekom predtým nepoznali, ale sadli sme si a veľmi sa na neho teším, je to veľký profesionál a srandista,“ vyjadrila sa Simona. Dvojica už mala za sebou vo vysielaní premiéru a dostali pozitívne ohlasy.

„Práve ich pozerám a sú super. Konečne nové tváre. Juraško sa tam už nehodil. Bol otravný a okukaný!!! Ešte Kvetku vymeniť a bude to,“ napísal divák, čo si všimla Pluska.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.