Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 26.10.2024
sk
Demeter
cz
Erik
, Ervín

Víťazka Ruže pre nevestu Stanka prehovorila o údajnom vzťahu s Gyimesim. Prečo politika najprv zapierala?

Stanka reaguje na informácie ohľadom jej údajného nového vzťahu.


Šarmantná východniarka Stanislava Lučková (31) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka reality šou Ruža pre nevestu. Vo finále ju ženích Radko uprednostnil pred Češkou Júliou a symbolicky jej na prst nastokol prsteň.

Ich vzťah však v reálnom svete dlho nevydržal. Teraz sa ale špekuluje, že krásna Stanka opäť nie je sama, údajne tvorí pár s politikom Györgym Gyimesim. Ona zo začiatku tieto tvrdenia popierala, teraz však prišla s novým vyjadrením. Ako to teda je?

Redakciu denníka Plus JEDEN DEŇ informovali viacerí ľudia, že Stanka tvorí pár s politikom Györgym Gyimesim, pretože ich spolu aj videli. Denník sa opýtal v rozhovore aj samotnej Stanky, či sú tieto špekulácie pravdivé. „K tomu by som sa presne nechcela vyjadrovať. (smiech) Ale nemyslím si, že ma s ním mohli vidieť. Akože… Neviem… K tomu by som sa nevyjadrovala, nemyslím si, že je to naozaj niečím podložené,“ uviedla Stanka.

Niekoľko dní po rozhovore však pridala na Instagram video, ako pripravuje palacinky v známej kuchyni. Podľa fotiek bolo hneď jasné, že ide o Gyimesiho kuchyňu. Denník politika navštívil v roku 2022 v jeho dome v obci Čičárovce a obe kuchyne sú si navlas podobné.

upraviť sa nechala aj táto nevesta
TV Markíza

Stanka sa ďalej k údajnému vzťahu nevyjadrovala, až doteraz. Jedna sledovateľka jej pod fotku napísala: „Stanka nie je pre ženy veľkým príkladom, keď tak klame. Napr. ohľadom Gyimesiho. Fotky sú jasný dôkaz, ale bude tvrdiť, že ju nemohol nikto vidieť a ‚capne‘ si storky (smiech)!“ Stanka hneď reagovala: „Prosím vás. To moje vyjadrenie je z 5. júna a áno, neklamala som vtedy. Dovtedy ma s ním podľa mňa nikto nevidel. Či poznáte lepšie konkrétny sled mojich súkromných udalostí deň po dni?”

Fanúšička na to ešte reagovala: „Ja to nemyslím v zlom, skôr mi ide o ten princíp, že ste to zatĺkali vtedy a zrazu, dva dni nato, videá z jeho kuchyne a z dvora, tak asi vás videl niekto už aj vtedy, nezdá sa mi to ako náhoda.” 


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.