Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Nela Pocisková „nabonzovala“ na Filipa Tůmu. Čím ju často strápňuje na verejnosti?

Herec má byť hotovou továrňou na trapasy.


Známy slovenský herec má byť podľa jeho prominentnej partnerky továrňou na trapasy, píše portál Odzadu. Herečka Nela Pocisková, ktorá si len nedávno vyslúžila štedrú dávku kritiky za zverejnenie explicitnej fotografie, prezradila, aké je to žiť s hercom a operným spevákom Filipom Tůmom. Na verejnosti ju zvykne strápňovať nečakanou vecou.

Nela Pocisková (33) a Filip Tůma (46) si k sebe našli cestu ešte počas natáčania markizáckeho seriálu Búrlivé víno z roku 2013 a spočiatku svoj vzťah pred verejnosťou tajili. Ani po jeho „prevalení“ o ňom nejaký čas nerozprávali. Za tie roky prekonali mnohé vzostupy a pády, raz sa dokonca rozišli, dnes sú však stabilnejší ako kedykoľvek predtým a spoločne vychovávajú dve deti.

Angličtina mu občas nejde

Časy sa zmenili a Nela už viac nemá problém hovoriť s médiami o svojom súkromí. Naposledy im „nabonzovala“, ako ju Tůma strápňuje na verejnosti – všetko ale, samozrejme, v rámci srandy. „Najväčší trapas zažívame, keď sa môj drahý snaží rozprávať po anglicky. On je veľmi dobrý speaker, priznám sa, no a máme takú jednu vtipnú príhodu, keď vybavoval slnečníky na pláži,“ zaspomínala si na komickú dovolenkovú príhodu.

„Pracovník na pláži sa nás pýtal, či už môže zbaliť ten slnečník. Či už teda odchádzame a Filip mu odpovedal, že, Thank you (ďakujeme), I am are fine (mám sa sme dobre). A to je tak vždy, keď niekde sme a Filip rozpráva. Ja mám záchvaty smiechu a máme strašne veľa takých príhod,“ dodala herečka. Je aj tvoj partner takto jazykovo zdatný?


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.