Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Najprv rozchod, potom zásnuby. Kollárova mamička povedala áno, pozri sa na ten prsteň

Kedy sa dočkáme svadby?


Pred pár mesiacmi sme si mohli na Instagrame všimnúť nový pár. Je ním MMA zápasník Marek Neštrák, ktorý sa zahľadel do Ľudmily Kudriovej, o ktorej vysvitlo, že je jednou z mamičiek Kollárovej dcéry, ktorú dlhšie zatajoval.

Pôsobili ako zamilovaná dvojica a Marek ju dokonca trénoval box. Neskôr však zo sociálnych sietí všetky fotky zmizli a Ľudmila svojich sledovateľov žiadala o to, aby ju už nespájali so zápasníkovym menom.

„Učíme sa celý život. Každá situácia, človek nás niečo naučí. Mne sa potvrdilo, že v živote môžeš veriť len sebe samému,“ napísala k fotke ešte začiatkom júna. Ľudmilu oslovil aj portál Plus 7 dní. Netvoríme spolu žiaden pár. A o svojom súkromí viac hovoriť nebudem, ďakujem za pochopenie,“ vyjadrila sa. 

„Poprosím vás, aby ste ma nikdy nespájali s menom Marekom Neštrákom, som mama dvoch detí a žijem si svoj usporiadaný život,“ dodala.

Odporúčame prečítať:

5 módnych trendov z minulosti, ku ktorým by sme sa už skutočne vracať nemuseli

Vyjadrenie na svojom Instagrame uverejnil aj Neštrák, ktorý otvorene priznal, že sa nerozišli v zlom a každý si pôjde svojou cestou. Dodal, že nevie, či v tom bol niekto iný alebo nie. Pred pár dňami však prišiel zvrat.

„Ahojte, títo dvaja blázni sú späť, silnejší a plní lásky. Pozdravujeme všetkých zamindrákovaných trollov, prajeme im len to, čo oni nám,“ napísali k spoločnej fotografii. Minulý týždeň vo štvrtok prišlo ešte väčšie prekvapenie.

Dvojica zverejnila zábery ich rúk, kde má Kudriová na ľavej ruke ligotavý zásnubný prsteň. „Povedala som áno,“ píše sa v instagramovom príspevku.

Dvojici srdečne gratulujeme aj my.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.